دسترسی به همه ربات های تلگرام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آموزش فارسی سازی مسنجر تلگرام Telegram
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Ya3er : 10-11-2015 در ساعت 01:15 PM
سلام
بی زحمت این نرم افزار رو هم بزارید
سلام استوک جان خواهش میکنم مشکل منو برظرف کن ظبق اموزش این برنامه رو نصب کردم ولی پیام های واتس و ... نمیاد ب ایمیلم فقط وقتی انلاین میشه ی پیام میاد به ایمیلم میگه در این ساعت انلاین شد و چیزی نمیاره دیگه ن پیام های ارسالی نه تلفن و ن... چیکار باید بکنم خواهش میکنم جواب بده خیلی ضروریه
سلام استوک جان خواهش میکنم مشکل منو برظرف کن ظبق اموزش این برنامه رو نصب کردم ولی پیام های واتس و ... نمیاد ب ایمیلم فقط وقتی انلاین میشه ی پیام میاد به ایمیلم میگه در این ساعت انلاین شد و چیزی نمیاره دیگه ن پیام های ارسالی نه تلفن و ن... چیکار باید بکنم خواهش میکنم جواب بده خیلی ضروریه
لطفا اینم بذار استوک.البته لینک کاملشو که پایین صفحش هست.همشونو.
استوک عزیز این لینک یه برنامه برای ارسال پیامک انبوه در تلگرام
اینو بزاری عالی مشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسی
=======================> [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] <=======================
سلام به همه
بچه ها من می خام تو انجمن یک صفحه ایجاد کنم کسی می تونه راهنمایی کنه چطوری می تونم اینکار رو انجام بدم؟
با تشکر از لطفتون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)