ازت واقعا ممنونم بابت برنامه هاداداش گلم من ی اکانت بازار میخوام که پر از برنامه پولی باشه اگه لطف کنی برام تو خصوصی بفرستی ازت ممنون میشم با تشکر
ازت واقعا ممنونم بابت برنامه هاداداش گلم من ی اکانت بازار میخوام که پر از برنامه پولی باشه اگه لطف کنی برام تو خصوصی بفرستی ازت ممنون میشم با تشکر
salam mamnon babt barnamehay khobi ke mizari faght ye soal kochik darm man in barname voxox nasb krdm mikhm sabtenam konm hr dafe ye eror mide yebr eror emil yebar username yebr net mamnon misham rahnamaei bokoni
دانلود کتاب های خط خوان- خندوانه
جام جهانی در جوادیه
داود امیریان
ناشر : قدیانی، کتابهایبنفشه
شاخه بندی : داستان ۳۰۰۰ تومان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیر مدرسه
سید جلال آل احمد
ناشر : موسسه انجمن قلم ایران
شاخه بندی : داستان ۱۰۰۰ تومان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک عاشقانه ی آرام
نادر ابراهیمی
ناشر : روزبهان
شاخه بندی : داستان ۵۰۰۰ تومان
ویرایش توسط stock : 09-10-2015 در ساعت 11:57 AM
همون اینا برنامه رو فقط فارسی کردن.دستکاری کردن
بن شدی. تو اموزش گفته شده ه باید fakeبسازی هم برای گوشی روت شده هم بدون روت اموزشش مجزا داره
یه اکانت با 30 یا 40 تا برات پیدا میکنم
اینو یه برنامه نویس روسی نوشته تو وبلاگش گذاشته با اموزش تصویری اینا برداشتن فارسیش کردن گذاشتن فروش.فایل شو میگردم پیدا نمیکنم تو کامپیوتر .اینجا دان کردی آپلود کن بقیه دانلود کنند
اینو یه برنامه نویس روسی نوشته تو وبلاگش گذاشته با اموزش تصویری اینا برداشتن فارسیش کردن گذاشتن فروش.فایل شو میگردم پیدا نمیکنم تو کامپیوتر .اینجا دان کردی آپلود کن بقیه دانلود کنند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][/QUOTE]
Stock جان هر کاری کردم متاسفانه دان نشد یعنی پس از گذروندن تبلیغاتش دوباره به سایت اصلی واسه دانلود برنمیگشت و باید از اول سایتم با ف-ی-لتر شکن وارد بشی و با این احوال بازم دان نشد
اگه یابیدیش واسه دان بزارش لطفن
ممنونتم
داداش ی اکانت پر برنامه پیدا کن دست گلت درد نکنه
منتظر هستم
اکانت ایستاگرام و داری یکی بدی بهم داداش.؟
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)