سلام stock عزیز یه برنامه هست به نام [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اونو میذاری توی سایت irhack دیدمش خیلی ممنون
• فعال بودن USB Debugging Mode ( غیر ضروری برای تمام روش ها )• استفاده از Custom Recovery مثل CWM ( غیر ضروری برای تمام روش ها )• روت بودن گوشی ( غیر ضروری برای تمام روش ها )
این که گذاشتم بهترین برنامه بدون باکس جهان روی تمام گوشی ها جواب میده
رفتن به محیط ریکاوری /دانلودینگ/فست بوت/ریبوت/وایپ یا فرمت یا شکستن قفل گوشی یا گوشی هنگ کرده فقط با یه کلیک
همراه با adb تمام گوشی ها
احتیاج به پرداخت 155,000 ریال با احتساب ماليات نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر از شما اگه ای دی واسه حساب های سیبچه یا بازار دارین که برنامه و پول داشته باشن ممنون میشم بفرستی به خصوصی
یه سوال دیگه این مترجم ویرا رو که میخوام نصب کنم همه کاراش رو کردم و ولی موقع بازیابی با این که کپی کردم ولی فایلی نیست چکار کنم با تشکر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم لینک صحیح:
لطفا اگه میشه برنامه poweramp را بگذارید. کرک کردنش روی گوشی های بدون روت تقریبا غیر ممکنه!!!
stock عزیز تشکرررررر و درود بر تو،هنوز هم چشم انتظار اپدیت دیتا بیس ایرانسل مرسییییییی
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)