[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کامل توضیح موجوده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کامل توضیح موجوده
میشه جواب بدین خواهشا این مترجم ویرا نصب شده ولی کار نمیکنه کرش میشه راهی نداره درست بشه
برادر جان اینجوری که شما گفتی پس همه برنامه های کافه بازار هک میشه دیگه..درسته؟چون بعضیاش فقط به این لاکی پاچر گیر میدن...
من رفتم xposed installer رو گرفتم از سایتی اما نوشته باید یکارایی واسه نصبش دستی انجام بدیم که میترسم واسه انجامش و اینجور که نوشتن سخته انجام دادنش...
راستی رفتم تو لاکی پاچر قسمت xposed setting نداشت!!
پخش تلویزیون برای گوشی اندروید بدون نیاز به اینترنت
سیستم مورد نیاز:
سیستم عامل اندروید ۴٫۲ به بالا
دارای حداقل پردازنده ۱٫۵ گیگاهرتز Dual Core یا بالاتر
دارای ۲۰MB فضای خالی
دارای رزشولوشن تصویری حداقل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه : 10.0.0
حجم : 14 MB
دانلود : 2,000+
این برنامه که متاسفانه در بیشتر سایت ها پولی بوده و یا نرم افزار های مخصوص به آموزش ها را باید در ماکت ها بخرید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون داداش ولی این بدون گیرنده فایده نداره؟ قیمت گیرنده چند هست
اگه ممکنه یه برنامه برای ایفون که بشه لیست سفید و سیاه برای تلفن ایجاد کرد بزارید همشون پولین برای اندروید هست مثل callblocker
و خواهشی که دارم اینه که برنامه های سیب چه رو کرک شده بزارید چون اندروید برنامه پیداکردنش زیاد سخت نیست ولی ایفون....
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)