نه بخاطر این که این سکه هاش روی سرور ذخیره میشه شما باید انلاین باشید تا بتونید هک کنید
با لاکی پچر نمیشه
با cheat droid هم فقط می تونید داده های ذخیره شده داخل گوشیو عوض کنید
با هیچ چیز دگ هم نمیشه
البته با دو تا برنامه مکمل لاکی میشه فکر کنم اونم فکر کنمممم
به تلگرام من سر بزنین هر مطلبی بخواید می زارم خطر تو هم بیا تله اونجا بهت بگم@ario021
دوستان از این دفه این جانب برنامه پوبی بازار می زارم هربرنامه ای هم خواستید بگید
شما تو سرور ذخیره شدید دگ نمی تونید عوض کنید
یه برنامه خارجی رو دیدم تونستن یوزر رو بپیچونن
برنامه افزایش قدرت باتری قیمت در بازار 999http://filemoney.com/mkmv96u3qmd4.htmlای دی من در تلگرام @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]021
بانک شماره همراه اول (۲۵ میلیون شماره)
درخواستی دوستی که پ.خ درخواست کردن.قبلا این برنامه رو گذاشته بودیم
دائمی – اعتباری
به تفکیک : استان ، شهرستان ، شهر ، روستا
کامل ترین بانک شماره همراه اول موجود
قیمت در مخابرات : ۲/۰۰۰/۰۰۰ تومان
در سایت ما : ۱۵/۰۰۰ تومان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پكيج بانك شماره :
بانك شماره موبايل
( مشاغل به صورت تفکیک شده ۸۰ صنف مختلف3- نرم افزارهاي ارسال ايميل
قیمت : 20.000 تومان
قیمت پکیج برای مدتی محدود
با 55% تخفیف 9.900 تومان
دانلود رایگان بانک شماره 80 صنف مشاغل
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)