کسی هک وای فای رو برای کامپیوترنداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا برنامه ای برای pin وایرلس ؟؟؟؟؟ یعنیpin وایرلس رو پیدا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
ممنون
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هک وای فا مخصوص کامپیوتر همراه با اموزش تصویری قدم به قدم تضمینی هک در 20 ثانیه و کاملا اتوماتیک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزار هک پسورد وای فای نسخه کامپيوتر + آندروید + فیلم آموزش!
هک واقعی وای فای (اینترنت بیسیم)
تخفیف باور نکردنی !!! بجای 50 هزار تومانتنها 5900 !!! برای مدت محدودپرداخت آنلاین و تحویل آنی پکیج دانلودی بهمراه آموزش
قیمت : 5900
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزار ساخت جم
این و واسه دانلود بزارید
سلام ودرود بر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزار دوربین برهنه نشان دادن انسان رو دارین؟؟ یا میشه بزارین؟؟
البته اسمشم بگین چون بلد نیستم
ممنون![]()
اینی که [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میگه بصورت عکس اینکارو انجام میده اما یه نرمافزار هست به اسم Nomao که همزمان که داری با دوربین ملتو نگاه میکنی اینکارو انجام میده و همه لخت مادرزاد میشنفیلماشم تو یوتیوب هست البته مخصوص IOS هست که اونو واسه اندروید تبدیل کردن ولی من که رو دو سه تا گوشی تست کردم کار نکرد
لینک فیلم :
اینم لینک برنامه که [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] گذاشته :
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)