سلام با برنامه این سایت میشه فایلهای APK رو Edit کرد و بنوعی نرم افزارهای اندروید رو هک کرد
قیمت 10 هزار تومان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام با برنامه این سایت میشه فایلهای APK رو Edit کرد و بنوعی نرم افزارهای اندروید رو هک کرد
قیمت 10 هزار تومان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر از STOCK عزیز بابت این برنامه های فوق العاده کاربردی.خودم به شخصه پول دادم و ارسال پیامک انبود تلگرام رو خریدم...وقتی اینجا دیدم کلی حرص خوردم.خیلی وقتا هم این پست رو دیدم اما هیچ وقت فکرشم نمیکردم همچین برنامه های داخل فروم موزیک باران باشه...دمت گرم.بازم ممنون..اگه میشه و امکانش هست این دو تا لینک رو یه نگاهی بزار اگه تونستی برام بازر.بخصوص این برنامه داخل سایت پرشین[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و دومی هم
لطفا اگه میشه این برنامه رو هم بزارین.ممنون میشم احتیاج دارم
درود
اگه ممکنه این چهار تا برنامه رو هم عنایت کنید بذارید سپاس
من میخواستم برنامه ی "برنامه ساز همراه(apk ساز) " را برام به نسخه ی طلایی تغیر بدین و لینکشو بزارین (تو کافه بازار هست)
خودم با برنامه ی لاکی پچر همه برنامه ها را هک کردم ولی این نمیشه حتی خودم اسم لاکی پچر رو تغییر دادم
لینک تغییر یافته اسم برنامه لاکی پچر را اون بالا براتون گذاشتم
(اسم برنامه ی lucky patcher را به changed تغییر دادم چون اگه میخواستم بری تو قسمت فروشگاه برنامه ارور میداد و میگفت باید لاکی پچر رو پاک کنین)
اقای stock میتونین زحمتش رو بکشین؟!
سلام بر استوک عزیز
اگه زحمت اینو بکشی ممنون میشم
خیلی نیاز هست [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر
تاپیک رفته انباری داره خاک میخوره...
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)