@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چی میل داری برینم برات؟جنبه نداری گوه میخوری نقل می گیری تو پروفت بت گوفتم در ضمن بار اخرت باشه منو تهدید میکنی ...
مخلصم داداش
ببین داداشم اینترنت تو هر شهری فرق میکنه بستگی داره من تو مازندران هستم آسیاتک نسبت به بقیه شرکت ها بهتره من پارس آنلاین کار کردم شاتل کار کردم مخابرات کار کردم واسه من دانلود شبانه رایگان مهم هستش با سرعت اینترنت بالا بدون قطعی. چون شب فیلم و سریال دانلود میکنم واسه آرشیو فیلم و سریالم و همچنین بازی های آنلاین انجام میدم World Of Warcraft واس خاطر همین سرعت بدون قطعی و بدون لگ برام خیلی مهم هستش اون کسانی که بازی کرده باشن میفهمن منظورم رو. انصافا آسیاتک تو شهرمون خیلی خوب هستش ماهی 45 تومان دارم هزینه میکنم واقعا هم راضی هستم. باید از چند تا کافی نتی یا گیم نتی یا از رفیقات بپرسی نتی که دارن چی هستش راضی هستن باهاش و... بعد بگیر. البته یه جور دیگه هم میتونی ردیفش کنی اونم اینه که آسیاتک بگیر یک ماهه ببین اگه خوب بودش تمدیدش کن اگه خوب نبودش برو یه شرکت دیگه
بابت محدودیت دانلودم اینم بگم در صورتی که بتونی 10 گیگ ترافیک بخری دانلود شبانه ات رایگان میشه اونم از ساعت 2 شب تا 8 صبح. خوب شد پرسیدی بهت بگم باز فردا به ما فحش ندی چرا نگفتی
پ.ن: آسیاتک دو سال هستش که جز برترین سرویس دهنده های تو ایران شده
کوچیکت فریبرز![]()
ویرایش توسط 3ooti : 09-14-2015 در ساعت 01:25 AM
داداش من بچه نیستی که فدات شم. بیخیال شو. تو دنیای مجازی هم دارین دعوا میوفتین؟ اگه حرفی زدش هیچی نگو جوابش رو نده و همچنین بالاعکس. دنیای مجازی ارزشش رو نداره که بخوای اعصاب خودت رو خراب کنی. اینو کسی میگه که چند ساله تو این سایت خراب شده با عالم و آدم دعوا میوفتادش الان پشیمون شدش چون دنیای مجازی رو کلا باید از زندگیت یه فاکتور گنده بگیری. فدا بشه داداش
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دفعه آخر تو باشهدیگه نه شخصیت دارن مردم نه چیزی . . .
داداش گلم تو هم بیخیال شو من کوچیک و مخلصت هم هستم من ازت معذرت میخوام من نوکرت هم هستم به خدا 25 سالمه ولی میگم من کوچیک و مخلصت هم هستم.
به والله قسم دعوا و ناراحتی هیچ ارزشی نداره. از زندگیت لذت ببر داداشم. بیخیال دنیا باش. من ازت معذرت میخوام اگه اتفاقی افتادش اگه حرفی رد و بدل شدش و باعث ناراحتی شدش من کوچیکتم من معذرت میخوام داداش گلم.
کسی لیاقت اشکهای تو را ندارد و اگر کسی داشت باعث اشک ریختن تو نمیشد. شخصیتت رو اونقدر ببر بالا که کسی نزاره با حرفی تو رو ناراحتت کنه و برنجونتت.
دوستت داریم داداشی خاک زیر پاهات فریبرز![]()
بزودی اسیاتک هم قراره برداره شبانه رایگان رو و اگه هر اینترنتی دارین الکی تعویضش نکنین.من نمایندگی اسیاتک دارم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)