هنگام خواندن خبر آمار نهایی کشتهشدگان فاجعه منا، بغض گلوی المیرا شریفیمقدم، مجری شبکه خبر را گرفت.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنگام خواندن خبر آمار نهایی کشتهشدگان فاجعه منا، بغض گلوی المیرا شریفیمقدم، مجری شبکه خبر را گرفت.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما را نه غم دوزخ و نه حرص بهشت است ...... شاملو
هیچوقت یادم نمیره سر قضیه اسید پاشی به دخترا تو اصفهان برگشت گفت حالا چیز مهمی هم نیست که انقد بزرگش کردن قضیه رو مردم ...
تا ابد به خاطر همین حرف ازش متنفر میمونم
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
آخه اولش که دوربین میاد خیلی ریلکس و با یه خنده رو لبش که هست میگه 465 نفر .... بعد یهو خودشم جا میخوره تو ناخودآگاهش که همچین خبری رو داره با این لحن میگه میاد خودشو جمع کنه که ناخوداگاه بغضشم میگیره و اینجوری میشه...وگرنه معلومه که از قبلش ناراحت نبود.
اصن اگه خودِ خبر بود میگفتیم اقا بهش دادن این مجبوره خبرو بخونه خط به خط
ولی خبرش تموم شده بود داشت میرفت خبر بعدی که این حرفو زد
فضای اون خبر 20 هم اگه دقت کرده باشی یکم گوینده هاش راحت تر و خودمونی تر حرف میزنن
این یهو اینجوری گفت قشنگ یادمه سر شام بودم قفل کردم من ...
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)