صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 2345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 43

موضوع: آلبـوم جدید Adele بنام 25 منتشر شد | Bonus Tracks اضافه شد

حرفه ای

نیمه فعال
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

بی زحمت bonus tracks رو اگه با کیفیت wav پیدا کردی بذار

فعال
    های هیتلر!

نیمه فعال
    پی دی اف booklet رو هرچی میگردم پیدا نمیکنم

نیمه فعال

دانلود نسخه فلک 24 بیتی
    Vinyl FLAC 24 Bit

حجم : 964 مگابایت

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط inmanam نمایش پست ها

دانلود نسخه فلک 24 بیتی
    Vinyl FLAC 24 Bit

حجم : 964 مگابایت

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

24 بیت فایده نداره خش خش میکنه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط نمایش پست ها
    24 بیت فایده نداره خش خش میکنه
    بخاطر هدفون و کارت صداتون هست . طبیعی هست که باید هدفون خوب داشته باشید . دیگه هدفونتون نباید زیر 500 تومن باشه همچنین کارت صدا یا موزیک پلیر حرفه ای باید استفاده کنید . مثل موزیک پلیر های Fiio که اونم کم کم 750 خرج داره .
    وگرنه باید کارت صدای آنبورد مادربرد و هدفون های زیر 100 تومنی شما Flac 16 بیت هم بگیری هیچ تفاوتی با mp3 320 نمیکنه..

8. کاربر مقابل از inmanam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    بخاطر هدفون و کارت صداتون هست . طبیعی هست که باید هدفون خوب داشته باشید . دیگه هدفونتون نباید زیر 500 تومن باشه همچنین کارت صدا یا موزیک پلیر حرفه ای باید استفاده کنید . مثل موزیک پلیر های Fiio که اونم کم کم 750 خرج داره .
    وگرنه باید کارت صدای آنبورد مادربرد و هدفون های زیر 100 تومنی شما Flac 16 بیت هم بگیری هیچ تفاوتی با mp3 320 نمیکنه..
    از کجا میتونم بفهمم کارت صدام از 24 بیت پشتیبانی میکنه ؟ یعنی کجای مشخصات سیستم زده؟
    آخه من آهنگای 24 بیتی رو با تی وی و جاهای دیگه تست کردم بازم خش خش میکرد
    از هندزفری آیفون 5 استفاده میکنم

10. کاربر مقابل از Black-EYE عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط نمایش پست ها
    از کجا میتونم بفهمم کارت صدام از 24 بیت پشتیبانی میکنه ؟ یعنی کجای مشخصات سیستم زده؟
    آخه من آهنگای 24 بیتی رو با تی وی و جاهای دیگه تست کردم بازم خش خش میکرد
    از هندزفری آیفون 5 استفاده میکنم
    ببین کلن اگه از کامپیوتر یا گوشی موبایل حالا هر موبایلی باشه برای شنیدن موزیک استفاده میکنی و هدفونتم هندزفری گوشی هست بهتره همون موزیک رو با کیفیت mp3 320 دانلود و گوش کنی یعنی مطمعن باش با flac دانلود کردن چیز زیادتری عایدت نمیشه.فقط الکی حجم فایلهات رو زیاد کردی.

کلن برای اینکه بشه بهترین کیفیت صدا رو گرفت حالا حتی اگه از mp3 320 هم استفاده میکنی بهتره که یه کارت صدای جدا داشته باشی. یا یه موزیک پلیر حرفه ای که حیلی پیشنهاد میکنم .
    موزیک پلیرهای معمولی نه . موزیک پلیرهایی مثل Fiio x1 - fiio x3 - Fiio x5 - که تو ایران هم تو نت سرچ کنی دارند . مثلن از فروشگاه ایران هدفون میشه تههیه کنی یا از دیجی کالا .
    که قیمتهاش به ترتیب 400-750-1300 تومن هستن .
    بعدشم باید ار هدفون خوب استفاده کنی..ایرفون زیاد مناسب نیست . هدفون های بزرگ روی گوش خصوصا از برند Beyerdynamic ...هدفون زیر 350 تومن هم به نظر من فایده نداره . بعد میشه کیفیت flac رو درک کنی . وگرنه تا وقتی قراره با یه ایرفون نهایتا 30 تومنی و کارت صدای آنبورد مارد برد یا گوشی موبایل موزیک گوش کنی نمیشه حرف از کیفیت زد !!

12. 2 کاربر مقابل از inmanam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    ببین کلن اگه از کامپیوتر یا گوشی موبایل حالا هر موبایلی باشه برای شنیدن موزیک استفاده میکنی و هدفونتم هندزفری گوشی هست بهتره همون موزیک رو با کیفیت mp3 320 دانلود و گوش کنی یعنی مطمعن باش با flac دانلود کردن چیز زیادتری عایدت نمیشه.فقط الکی حجم فایلهات رو زیاد کردی.

کلن برای اینکه بشه بهترین کیفیت صدا رو گرفت حالا حتی اگه از mp3 320 هم استفاده میکنی بهتره که یه کارت صدای جدا داشته باشی. یا یه موزیک پلیر حرفه ای که حیلی پیشنهاد میکنم .
    موزیک پلیرهای معمولی نه . موزیک پلیرهایی مثل Fiio x1 - fiio x3 - Fiio x5 - که تو ایران هم تو نت سرچ کنی دارند . مثلن از فروشگاه ایران هدفون میشه تههیه کنی یا از دیجی کالا .
    که قیمتهاش به ترتیب 400-750-1300 تومن هستن .
    بعدشم باید ار هدفون خوب استفاده کنی..ایرفون زیاد مناسب نیست . هدفون های بزرگ روی گوش خصوصا از برند Beyerdynamic ...هدفون زیر 350 تومن هم به نظر من فایده نداره . بعد میشه کیفیت flac رو درک کنی . وگرنه تا وقتی قراره با یه ایرفون نهایتا 30 تومنی و کارت صدای آنبورد مارد برد یا گوشی موبایل موزیک گوش کنی نمیشه حرف از کیفیت زد !!
    خوده ادل هم واسه گوش کردن آهنگ انقدر خرج نمی کنه
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 2345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)