نوشته اصلی توسط Betty اینقد به خواب من اهمیت میدادن که بابام یهو نصف شب میومد تو خواب موهامو با سشوار خشک میکرد حق اعتراضم نداشتم تو همون خواهر هم ساده نیستی که فقط صدا داشت، تصویر نداشت؟
tandis_m
نوشته اصلی توسط Betty اینقد به خواب من اهمیت میدادن که بابام یهو نصف شب میومد تو خواب موهامو با سشوار خشک میکرد حق اعتراضم نداشتم مگه توی خواب موهات خیس میشه؟!!!
نوشته اصلی توسط vahid تو همون خواهر هم ساده نیستی که فقط صدا داشت، تصویر نداشت؟ خودشم
نوشته اصلی توسط Betty پسر منه خدا بهت ببخشه
نوشته اصلی توسط pirana مگه توی خواب موهات خیس میشه؟!!! نه باو مثلا حموم رفته بودم میومد دس میزد به موهام اگه نم داش با سشوار میفتاد به جونم 3 نصفه شب
نوشته اصلی توسط Betty خودشم پ چرا لهجت به جای شیرازی، مشدیه؟
3
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗" ".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
نوشته اصلی توسط Betty نه باو مثلا حموم رفته بودم میومد دس میزد به موهام اگه نم داش با سشوار میفتاد به جونم 3 نصفه شب ابزار عشق ورزیدن به تعداد انسانهاست
نوشته اصلی توسط Betty من هیج وخت ونگ نزدم میدونم ... نوشته اصلی توسط vahid ولی واقعا دمشون گرم... عجب فکری کرده بودن نوشته اصلی توسط vahid بعد از زیر سوال بردن تست آی کیو، یه خواب ولم بد جور فاز میده
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط vahid پ چرا لهجت به جای شیرازی، مشدیه؟ معلوم بود؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن