با سلام
لطفا کنسرت های تاجیکی روهم بزارین
مثل
نگینه امانقلوا
nigina amonqulova
با سلام
لطفا کنسرت های تاجیکی روهم بزارین
مثل
نگینه امانقلوا
nigina amonqulova
بزم هایده - ستار - بیژن مرتضوی (1989)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط musicbaran1400 : 12-09-2016 در ساعت 07:30 PM
با سلام. این بزم هایده و ستار و بیژن که بعد این همه وقت که دانلود کردم حالا میبینم از زیپ خارج نمیشه احتمالا خرابه لطفا رسیدگی کنید با تشکر....
بلور بنفش - قسمتی از کنسرت حامد نیک پی در دبی
Uploadboy
Trainbit
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
سلام خدمت ادمین و همه دوستان
اگه کسی کنسرت کامل دریا دادور در تونتو سال۲۰۰۸ رو با کیفیت خیلی خوب داره لطفا بزاره یا اگه آدرسی برای دانلود داره لطف کنه و بزاره.
همون که ماه پیشانو رو می خونه
ممنون
سلام دوستان
نمی دونم کنسرتی که گوگوش تو رویال آلبرت حال اجرا کرد اصلا فیلمبرداری شده یا نه و اگه شده اصلا دی وی دی یا یبلوری ازش منتشر شده یا نه.
لطفا اگه کسی خبر داره بگه و اگه فیلمبرداری شده و کسی داره لطفا بزاره
ممنون
سلام داداش خسته نباشی. یعنی میشه خواستیه منم براورده بشه و کنسرت مهستی در تل اویو که حذف شده یکبار دیگه اپلود بشه تا من دانلودش کنم ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط onvan : 01-06-2017 در ساعت 04:42 PM
در حال حاضر 87 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 87 مهمان ها)