با سلام و خسته نباشید. کنسرت به صورت تک پارت هم در سایت قرار میگیرد یا نه ؟ ممنون از زحماتتون
با سلام و خسته نباشید. کنسرت به صورت تک پارت هم در سایت قرار میگیرد یا نه ؟ ممنون از زحماتتون
با سلام خدمت شما
از عزیزان کسی اگه مستند پست [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داره خواهش می کنم آپلود کنه لینکاش پاک شده ازتون خواهش می کنم آپلود کتید خیلی من دنبال این مستند زیبا می گردم.
با تشکر
سلام
اگه میشه لطفا پست #319رو هم بزارین لینک هاش منقضی شده
سلام دوستان . چرا این موزیک ویدیوهای چندتای آخری مارتیک مثل قلب - دوستم داشته باش - با تو بد نیستم با کیفیت خوب توی نت نیست؟؟ و اگر کسی داره لطفا بزاره . ممنون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط H A M I D : 08-28-2018 در ساعت 01:33 PM
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
سلام
اخیرا ویدیویی دیدم که گویا آقای عارف طرفدارانشون رو به خرج خودشون به مدت سه شب دعوت کردن . کسی از اسم این برنامه بضورت کامل با خبره؟؟؟؟
سلام و وقت بخیر
اگر کسی از دوستان کنسرت امید - کنسرت یونیورسال آمفی تئاتر رو دارن با کیفیت مطلوب یا عالی لطفا آپ کنن
ممنونم
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)