آهنگ و ویدئوی گلاره شیبانی " از نگاه من " >> بزودی ... ( نوروز )
موزیک ویدئوی جدید شادی امینی به زودی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدئوی اشکان محمدیان به نام توی رویاهام به زودی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر تتلو:
از اونجايى كه " تعادل " آهنگِ اولِ آلبومِ " شماره ٦ " بايد ساعتِ ٩ بياد و بايد با صداى بلند گوشِش كنيد به جاى ٩ شب ، پخشو ميندازيم ٩ صبح كه هم بتونين وُلوم بدين و هم جمعه رَم باهاش حال كنيد !! يعنى همين چند ساعت ديگه !!! منم كه باشگاه نرفتم امروز و تاصبح آهنگو تموم ميكنيم و از سايت هاى "..." و "..." سَرِ ساعتِ ٩ صبح (جمعه) كار پخش ميشه با تنظيمِ " امیر ديوا " و " نادر ️کوهستانی " فقط سايتها لطف كنن صبح بيدار باشَن و آماده كه تا قبلِ ٩ آهنگو براشون ايميل ميكنیم ️♥ مرسى ️♥
پ.ن: امیر با توئه
یاس ، به زودی ...
( احتمالا نزدیکای عید )
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
آلبوم خداحافظ گروه آریان بیست اسفند در سرتاسر جهان و کشور
از ویدئوی هوای خونه معین خبری نشد؟ آهنگ جدید معین چی؟!
از اهنگ یا آلبوم سیاوش قمیشی خبری نیست؟!
از ابی چه خبر؟!
احسان بیا و پاسخگو باش...
سرگرم به خود زخم زدن در همه عمرم...
البوم چهارم محسن یگانه بعد از عید منتشر میشود
صحبت های امروز محسن یگانه در صفحه اینستاگرامش:
سلام
آدینه تون به خیر و شادی
خیلی تلاش کردیم که آلبوم به قبل عید برسه ولی نشد! ینی تموم کارایی که باید انجام میدادم انجام دادم ولی اون بالایی صلاح کارو بیشتر میدونه و تصمیم گرفته که این آلبوم بعدا پخش بشه! ولی اصلا نا امید یا دلسرد نشدم و خدا رو شکر کاملا به آینده ی بعد از این آلبوم امیدوارم!
همه کسانی که برای تولید آلبوم زحمت کشیدن از من یه خسته نباشید طلب دارن، دمشون گرم که تو بهترین حالت همه کارارو انجام دادن.
آلبوم رفت واسه بعد از عید، نگاه خانم هم با مامانش و باباش رفتن دور دور … امیدوارم صبرتون برای این آلبوم بیهوده نباشه و ارزششو داشته باشه! عکس زیاد میزارم از فردا! دوستون دارم خعلی زیاد … عکس از بهنام دریانی
اینم صحبت های ارش حسینی:
بچه ها… رفتیم برای بعده عید….. هیچ جوره نشد، حتی تا همین یک ساعت پیش، که دوباره از بیمارستان برگشتیم و برای رسوندن البوم یه ریسک بزرگ روی بدنشو قبول کرد…. اما همین الانی که دارم براتون مینویسم خاموش کردیم…. چون به هر دری زدیم نشد… نمیخوام بگم خستگی به تنمون موند، چون ما توی این فشردگیا به نتایج خیلی خوبی برای البوم رسیدیم.. اتفاقاتی که براتون همه رو به وقتش میگم… مثلا همون ده اسفندی که گفتم یادتون باشه….. مطمئنا صلاح نبود….. چون واقعا توی این یکی دو ماه سنگا رو کنار زدیم و از زمین و اسمون اومد برامون….. این که تک اهنگ میاد یا نه رو بهتون خبر میدم.. فقط هوای جو رو داشته باشید.. دمتون گرم…. مرسی انرژی میدادین… یا علی
ویرایش توسط amir_77 : 03-07-2015 در ساعت 01:21 AM
دلکم تنـــهات گذاشتن
هرکی رفته پی کارشاونکه پاشعمرتو دادی
حالارفته پی یارشدلـــکم دیدیدروغـــهدیدی تــنهات گذاشت
دیدی ضرب المثله دل بــــــه دل راه نداشت
...
من و شهرام جلیلی در حال ساختن یه کاره خیلی خوب که بعد از عید پخش میشه به اسم... !
البته قبل از عید منتظر 2 کاره جدید باشید
در حال حاضر 138 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 138 مهمان ها)