آهنگ جدید حصین به زودی
دمو: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید حصین به زودی
دمو: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط daniyal : 03-13-2015 در ساعت 10:50 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره پس از 8 سال ...
آلبوم سنتی و جدید از استاد معین که شامل همکاری ایشون با کاظم عالمی هست
قراره که در آینده ای نه چندان دور منتشر بشه
البته معلوم نیست این آلبوم همون آلبوم دلم تنگته هست که قرار بود آلبوم جدید
استاد باشه یا اینکه آهنگهای پخش نشده ی استاد معین هست ولی باز جای شکر داره،نه؟
میدونید یعنی چی؟!!!
من الان دارم میمیرم از خوشحالی!
درست يك هفته پس از مراسم جايزه اسكار ، جشن سالگرد راديو همراه در همان سالن دالبي تياتر در هاليوود كاليفورنيا برگزار شد.
فرهنگ هلاكويي در سخنرانی خود در جشن سالگرد راديو همراه اعلام كرد كه خواهد کوشید تا راديو همراه ظرف چند ماه آينده علاوه بر موج اچ دی، بر روی موج ای ام يا موج اف ام نيز پخش شود. وی اضافه كرد يك موج اف ام اچ دی تقويتي نيز به این فرستنده رادیویی اضافه خواهد شد.
مجریان برنامه سالکرد تاسیس رادیو همراه خانم ژاله بنشيان و اقای محمد رضا مؤذنی بودند كه هر دو از مجریان راديو همراه هستند.
خانم شهلا سرشار هنرمند نخستين آواره خوان بودند كه به صحنه رفت و پس از او، خانم ليلا فروهر هنرنمايي خود را آغاز كرد. كاظم عالمي رهبری اركستر را از آغاز برنامه به عهده داشت. اين اركستر ١٤ نفره شامل ايرانيان و آمريكاييان بود. از چهرههای آشنا در ميان اعضای اركستر میتوان از همايون خسروی نوازنده توانای ويولونسل نام برد.
هنرمند بعدي، استاد معين خواننده معروف بود كه چند ترانه وبویژه ترانهای از زنده ياد هايده شور و حال ويژهای به سالن داد.
معين اعلام كرد به زودی آلبومی از كارهای سنتی را با همكاری كاظم عالمی روانه بازار خواهد كرد. ستار، منصور، هلن و اندی از دیگر هنرمندانی بودند که در این شب یه ایفای هنر پرداختند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Saleh16 : 03-13-2015 در ساعت 10:31 PM
بهنام صفوی - تب
شنبه
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
کاور ها :
ویرایش توسط ehsan1361 : 03-14-2015 در ساعت 11:05 AM
دوشنبه ساعت 20 پخش موزیک ویدئوی طبق معمول
کارگردان : امید میرباقری
ویرایش توسط daniyal : 03-14-2015 در ساعت 09:04 PM
حمید عسکری و مسعود جهانی سر آلبوم جدید توی این البوم علاوه بر پوریا حیدریو شهاب اکبری با مسعود جهانی هم تنظیم داره ترانه سراشم احتمالا حمید فریزنده
در حال حاضر 196 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 196 مهمان ها)