البوم علی رضا طلسچی چی شد؟
سلام احسان عزیز خسته نباشی
از آلبوم امید،هوای آزادی خبر جدیدی در دست هس؟
ممنون
آلبوم بهنام صفوی دقیقا کدوم روز میاد؟
چهارشنبه 8 اردیبهشت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت اقا احسان گل..با عرض معذرت اقا احسان راستی کار جدید شادمهر به کجا رسید؟تاریخ انتشارش معلوم نشد؟همچنان باید در بلاتکلیفی به سر ببریم؟میشه در مورد کارهای خوانندگان لس انجلسی که قراره در اردیبهشت منتشر بشه کمی توضیح بدید؟با تشکر
سلام عزیزم . وقت بخیر ، زنده باشی بابا جان
قبلناً هم گفتم که شادمهر گفته بود یکم دیگه کار طول میکشه و منم گفتم یکم شادمهر میشه دو ماه !! آخرین خبری که داشتم اینه که ادیت داره تموم میشه و چیزیش نمونده . کار حتماً در ماه مِی ( اواخر اردیبهشت یا اویل خرداد ) پخش میشه ( یه ویدئوی فوق العاده پُر خرج و ... ) به هر حال این خبری بود که به من گفتن . حالا درست یا نادرست بنده بی تقصیرم
کارهای لس آنجلسی اردیبهشت : هنگامه ( نام احتمالی آهنگ : با تو ) ، سپیده ( فاصله ) ، آهنگ جدید شهیاد ، موزیک ویدئو فرشید امین ( آهنگس پخش شد ) موزیک ویدئو شهرام صولتی ( باز آهنگش پخش شد ) موزیک ویدئو هلن ( این آرزومه ) و چند تا آهنگ دیگه مثه سیاوش قمیشی که احتمالاً خرداد میاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 163 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 163 مهمان ها)