دختر بابا . . .
آهنگ جدید حامد فرد
>>> به زودی <<<
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر بابا . . .
آهنگ جدید حامد فرد
>>> به زودی <<<
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
تتلو ویدئو رو گذاشته رو اپلود هی قطع میشه تا اخر امشب میادمنم یک از اون یازده تام(باصدای همون بچه هه)
آلبوم جدید حمید عسگری >> بهمن یا اسفند
تعداد تراک : 9
"حمید عسگری" در خصوص تهیه آلبوم جدیدش گفت: این آلبوم در
راستای آلبوم "خوشبختی" است، اما از نظر ملودی و ترانه تفاوت کمی دارد به گونهای که ترانهها عاشقانه تر از آلبوم قبلی است.
وی افزود: فضای ترانههای این آلبوم مانند زندگی گاهی غمگین و گاهی شاد است ولی در مجموع نگاه میکنیم از آن راضی هستیم.در این آلبوم نیز موضوع ترانه ها محزون عشق است ولیکن درنهایت مضمون آن مثبت و شاد است.
وی تصریح کرد: این آلبوم شامل 9 قطعه است و سعیمیکنیم در بهمن ماه یا اسفند وارد بازار شود. در این آلبوم شهاب اکبری، پوریا حیدری و کوشان حداد تنظیمکنندگان کار و علی ایلیا و خودم به عنوان ترانهسرا با هم همکاری میکنیم.
ای شکوهت چو کوه پابرجا
ما کنون مجنون ، تو لیلای ما
به زودی ...
محمدرضا شجریان تور جدید کنسرتهای خود را با همراهی سازهای ابداعی با آهنگسازى و همراهى سعید فرجپورى و تصانیف جدیدى ازخود با تنظیم وسرپرستى مجید درخشانى در کشورهای آلمان٬ فرانسه٬ اتریش٬ انگلستان و سوئد به روی صحنه خواهد برد.
كنسرت جدید استاد آواز ایران به همراه گروه شهناز در سپتامبر (شهریورماه) امسال در اروپا آغاز میشود. این كنسرت به همت شرکت تارپروداکشن به مدیریت مجید عبدی به اجرا در خواهد آمد.
منبع: شجریان.بلوگفا
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
آهنگ مشترک شهاب رمضان و رضا صادقی
در قالب تیتراژ برنامه امروز هنوز تموم نشده اواخر همین هفته.
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
مگه میشه این همه البوم بعد ماه رمضون باهم بریزن تو بازار؟همه میگن بعد ماه رمضون البوم میدیم
در حال حاضر 40 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 40 مهمان ها)