پنجمین آلبوم استودیویی سامی یوسف >> به زودی ...
خوشحالم به اطلاع شما برسانم که پنجمین آلبوم استودیویی من قرار است در هفته های پیش رو منتشر شود. من در چند ماه گذشته با تلاش خستگی ناپذیری روی این آلبوم کار می کردم (عمدتاً بصورت مخفیانه) و دعا می کنم که نتیجه کار، مورد پسند شما قرار بگیرد.
به نظر بنده حقیر، این آلبوم بهترین کاری است که تا به امروز ساخته ام و امیدوارم که همه شما به همان اندازه که ما در حین ساخت از آن لذت بردیم، از شنیدنش لذت ببرید.
دعاگوی شما ــ سامی یوسف
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جدیدخواننده کرد " چوپی فتاح " به نام "Bnar " >> به زودی ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدئو آینه به نام " پاشو " >> به زودی ... ( در مرحله ی ادیت )
آهنگ پاشو ساعاتی پیش پخش شد و موزیک ویدئو این کار با اسپانسری شرکت ترانه و شخص وارتان آوانسیان پخش خواهد شد
موزیک ویدئو ریمیکس " تصمیم " از افشین >> امشب بعد از بازی ایران - نیجریه
کارگردان : برادران دشت رزمی
تیزر آلبوم جدید هلن >> به زودی ...
همه کاره ی آلبوم : بابک صحرایی و گروهش
موزیک ویدئو جدید گروه EmpireEleven ( کیا و فرشید ) به نام " Home " >> چهارشنبه 28 خرداد
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
به بهانه شصت و هشتمین سالگرد تولد بابک بیات ...
بیست و سوم خرداد سالگرد تولد شصت و هشت سالگی بابک بیات بود. می شد که با ما باشد و کنار خودش تولدش را جشن بگیریم. اگر تقدیر، روزگار، سرنوشت یا هر چه که اسمش را می گذاریم امان می داد
بابک بیات خودش دوست داشت که برود. بار بغض ها و درد هایش آنقدر سنگین شده بود که دیگر شوقی برای ماندن نداشت. مدام از حسرت دیداری دوباره با پسر درگذشته اش مانی حرف می زد. مدام از حسرت دیدن آسایش پدر و مادرش می گفت. پدر و مادر شریفی که تا بابک بیات امکانش را پیدا کرده بود که زندگی بهتری برایشان فراهم کند درگذشته بودند. بابک بیات پرکشید اما هنوز و همیشه با ماست و با موسیقی هایش تا دنیا دنیاست به لحظه های ما رنگ رویا و خاطره می زند.
از بابک بیات میراث با ارزشی دارم. بیش از چهل ترانه منتشر نشده با ملودی های درخشانش که همه را با دستخط خودش نت کرده و در اختیار خانواده اش است. ترانه هایی که همیشه گفته ام هیچ وقت اجازه نخواهم داد توسط خواننده هایی که در زمان نفس کشیدن بابک بیات با او همکاری نکرده اند به اجرا برسد. این ترانه ها و ملودی ها اگر قرار باشد روزگاری به اجرا برسند حتما باید توسط خواننده هایی اجرا شوند که سابقه همکاری با بابک بیات را داشته اند.
از بین این ترانه ها، چهار ترانه ام در اختیار ابی بزرگ و بی تکرار است. بابک بیات همیشه ابی و صدایش را عاشقانه دوست داشت و یکی از بزرگ ترین خواسته های قلبی اش همکاری دوباره با ابی بود که خوشبختانه در سفری که به کانادا داشت امکانش فراهم شد و از صمیم قلبم خوشحالم که چهار ترانه این آلبوم از من است. این نکته را هم باید بگویم که همیشه در قلبم قدردان محبت های ابی بزرگ و مهشید عزیز هستم که در روزهای بیماری بابک بیات در نهایت رفاقت به بابک بیات کمک کردند و کنارش بودند.
نمی دانم آلبوم مشترک ابی نازنین و بابک بیات چه زمانی منتشر خواهد شد اما می دانم که قلب بابک بیات همراه این آلبوم است. آلبومی که بابک بیات تک تک ملودی هایش را با عشقی بزرگ برای ابی ساخت و از بهترین ملودی هایش هستند و می دانم هر زمانی که این آلبوم منتشر شود بابک بیات از آن جهان به ما لبخند خواهد زد.
بابک صحرایی
خردادماه 1393
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
در حال حاضر 234 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 234 مهمان ها)