آلبوم جدید Nikos Vertis
تاریخ پخش: 30 نوامبر 2017
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جدید Nikos Vertis
تاریخ پخش: 30 نوامبر 2017
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمعه ساعت 21 شبکه من و تو
شعر یادت نره . سری جدید
ویرایش توسط H A M I D : 11-24-2017 در ساعت 12:01 AM
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
پس از استقبال بینظیر مخاطبان
برای 3 شب دیگر
کنسرت گروه آلمانی شیلر در تهران تمدید شد
دقیقا دو تا از خوش صداترین ها بودند و آهنگ های بسیار زیبایی رو هم خوندن و با بزرگان موسیقی هم کار کرده بودن. آرمان که فقط یک آلبوم داره و سروش هم دو آلبوم. یه خواننده دیگه به اسم "راد" که آهنگ مسافر رو خوند (با تو هستم ای مسافر ای به جاده سرسپرده) رو هم به این لیست باید اضافه کرد. راد هم با زنده یاد آندرانیک آساطوریان بزرگ کار کرده بود و سروش با محمد حیدری و بابک رادمنش. هم چنین آرش خواننده جاده عشق که سال ها آهنگی نخوند و جدیدا چندتایی خوند و واقعا خیلی تعجب کردم چنین خواننده ای با اون همه محبوبیت و معروفیت و خوش صدایی اومد تو برنامه استیج و اون طوری ردش کردن و شاید اومده بود که پول رو ببره چون از معروفیت که خیلی ها میشناختنش به خصوص دهه 60 یا که با اهنگاش زندگی کردن رو هم به لیست باید اضافه کرد و خیلی های دیگه.
در حال حاضر 209 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 209 مهمان ها)