تومصاحبه دقیق گفت 24 آگوست به احترام محرم ...
حالش خوب نیست ... به هر دری زد برای اسپانسر و پخش آلبومش ولی نشد ... تو مراسم شهرام کاشانی هم که گله کرد ...
البته کارش درست نبود باید همون دو ماه پیش میگفت امکان آلبوم نیست ... الان رسانه ایش کرد در صورتی که همون تیر معلوم شد آلبوم منتفیه ولی بازم الکی گفت آلبوم آلبوم ...
مصاحبه شو با voa رو پریروز دیدم که گفت 30 تا اهنگ اماده داره که ده تاش شعرش از پاکسیماست و باقی رو مطمئنن بیشترشونو شاعر و اهنگساز نیما اسفندیاری و فرزاد واثقیه
و در مورد حرفاش تو تشییع جنازه ی شهرام کاشانی حقیقت رو گفت
کمپانی های پخش البوم خیلی وقته بسته شدن و خواننده ای هم که البوم بده میذاره رو نت و واسش سودی نداره چون از جایی حمایت نمیشه مگه اینکه از راه کنسرت پولو در بیاره
اون زمانا خوب بود که البوم ها رو نوار و سی دی میومد چقدم عالی بود لمس فیزیکی اثار خواننده ها
تومراسم تشییع از البوم خودش حرف زد؟؟
کاملاً درسته ... البته من شنیدم که 11 تا برای آلبومه و 30 تا هم تک آهنگ ...
درسته ولی هنوزم میشه آلبوم داد اگه شرکت پخش کننده درست و حسابی باشه و حمایت مالی هم بشه ... در مورد اندی حتی من شنیدم که پارسال میدونسته که امکان آلبوم نیست ولی دائم تاریخ میداد برا آلبوم ... فکر کنم زیادی خوشبین بود که کارا درست بشه یا اینکه میخواست بدقول نشه ...
چقدر خرجِ یک این چنین آلبومی هست، نیم میلیون دلار؟ یک میلیون دلار؟ دو میلیون دلار؟ یا...؟
عارف " ببخش " >> فردا ...
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)