[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم احتمالا تا 3-4 روز دیگه بیاد
حسین تهی:
آهنگ "من بالام" بزودی در آلبوم "از ماست که بر ماست" با تهیه کنندگی حسام حصار عزیز، در این آلبوم هنرمندهای خوب و مختلفی حضور دارن که حاصل فروش آلبوم به بچههای سرطانی تعلق داره، "من بالام" شعر و سبک جدید و متفاوت داره، آهنگ سازی کارو یه استعداد جدید به نام BROOD انجام داده، ضبط آهنگ در استودیو AP RECORDS و میکس و مستر در THE SOLUTION STUDIOS انجام شده، امیدوارم بپسندید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كافه سينما- تك آهنگ جديد از «رضا يزداني» خواننده پاپ-راك كشور در روزهاي آتي منتشر خواهد شد. رضا یزدانی، خواننده ترانههاي فيلمهايي مانند «حكم» و «طهران تهران» در گفتوگو با خبرنگار کافه سینما از انتشار جدیدترین قطعه با صدای خود خبر داد و در این باره گفت: تا دو سه روز اینده، کاری جدید به نام «ارث اجدادی» که یک کار ملی میهنی است، منتشر و پخش خواهد شد. در این اهنگ راجع به جای جای سرزمینمان ایران خواندهام و از تمام نقاط این اب و خاک نام برده شده است.
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
بزودی آلبوم مجاز کاوه آفاق
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
اتفاقی فوق العاده در موسیقی ایران
به زودی آلبوم مشترک همایون شجریان وعلیرضا قربانی
آهنگساز : مهیار علیزاده
با همکاری ارکستر تلویزیون جمهوری چک (پراگ)
و گروه آوازی تهران
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
آهنگ و ویدئوی جدید اددی عطار و مروارید وحدتی " دلخوشی " >> به زودی ...
همه کاره : اددی عطار
کارگردان : سولماز صابری
آهنگ جدید شهرام شکوهی " باران عشق " >> به فرداشب ...
ترانه : شهرام شکوهی
تنظیم : میلاد ترابی
امیر تتلو:
آهنگِ بعدی و آهنگ شماره ٣ از آلبومِ " مَن " اسمش " از شبِ اول " هست که آقا امير ديوا هم زحمتِ تنظیمشو کشیده : ) ایشالله روزِ ٤ شنبه ساعتِ ١٨ به وقتِ تهران اين آهنگ رو هم تقدیمتون میکنیم
در حال حاضر 164 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 164 مهمان ها)