آهنگ تابستون دوشنبه ساعت ۱۸:۰۰ به وقت ایران
آهنگ تابستون دوشنبه ساعت ۱۸:۰۰ به وقت ایران
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تراک لیست نهایی آلبوم اووردوز کمپانی خط :
Yas -Ho3ein-Sadegh -Dayan -Pishro -Pournam-AlirezaJJ -Khalseh -Shayea -Moer -Paydar : Erfan - Paya - Taham - Gdaal-Tohi
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی مدرس و فریدون بیگدلی میهمانان امشب برنامه ساعت 25
آلبوم جدید مهدی مدرس به نام" رؤیایی" به زودی....
امروز ساعت 18
امشب ساعت 20 ...آهنگ جدید مهدی دارابی با عنوان ( نشد )در تمام سایتهای معتبر موزیک
ترانه : حمید فریزند / تنظیم و میکس و مسترینگ : مسعود جهانی / گیتار : مسعود جهانی
( تهیه شده در استودیو رضا شیری )
تهیه کننده : حمید فریزند
این خواننده خوبی میشه از الان کاراش رو پیگیری کنید
سینا صداقت
<بیا با من>
با تنظیم امیرحسین کاشانیان و ترانه ی لیلا مهاجرانی
ویرایش توسط hesamz : 09-02-2014 در ساعت 08:54 PM
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
آهنگ جدید شادمهر عقیلی به نام جنون
بزودی...
ویرایش توسط gholab : 09-03-2014 در ساعت 12:43 AM
در حال حاضر 193 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 193 مهمان ها)