دوتا اهنگ جدید اصحابی که قرار بود امروز پخش شه پنجشنبه 3 مهر پخش میشه
تاخیر به دلیل میکس و مستر جدیده
دوتا اهنگ جدید اصحابی که قرار بود امروز پخش شه پنجشنبه 3 مهر پخش میشه
تاخیر به دلیل میکس و مستر جدیده
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
اهنگ جدید سیاوش قمیشی ( محبت ) فردا شب ...
منبع : دوستانه جوان
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
امشب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید امیر فرجام " گمگشته " >> به زودی ...
ترانه : نوید غیاثی
ملودی و تنظیم : امیر فرجام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین آلبوم گروه کاکو باند >> به زودی ...
منصور :
موزیک ویدئو آهنگ جدیدی به نام " شب اغتشاش" به کارگردانی سیروس کردونی بزودی .... و ضبط چندین کار خوب دیگه
دوستان عزیزم سلام
امیدوارم حال همگی خوب باشه .
طی چند ماه گذشته مشغول ضبط تعدادی آهنگ جدید بودم. با در نظر گرفتن توصیه ها و تشویق شما عزیزان کارهای بسیار خوبی رو انتخاب کردم . با کمک عزیزانی که در تهیه کارهای جدیدم من رو یاری میکنند فصل جدیدی از کارهای خودم را پیشکش شما خواهم کرد. اولین آهنگ جدیدی که در نظر گرفتم در ماه مهر پخش کنم " شب اغتشاش " نام دارد که همین هفته ویدئو این آهنگ رو با سیروس کردونی عزیز ضبط خواهیم کرد.
در مورد جزئیات بیشتر این کار شما عزیزان رو به زودی با خبر میکنم.
ارادتمند.
منصور
--------------------------
--------------------------
ویرایش توسط _Khashi_ : 09-22-2014 در ساعت 07:38 PM
در چای و در فنجان گمت کردم
در سبز لاهیجان گمت کردم ..
علیرضا آذر ... به زودی با یه صدای خوب
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
دانلود موزیک ویدئو
ویرایش توسط ehsan1361 : 09-22-2014 در ساعت 10:32 PM
در حال حاضر 223 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 223 مهمان ها)