_______ كار جديد _______
امين حبيبى + خواننده ايتاليايى
به زودى ...
_______ كار جديد _______
امين حبيبى + خواننده ايتاليايى
به زودى ...
پنجشنبه ی زمستانیِ «بابـــک بـــــرهانی» با همراهی ستــــارگان
اخیرا” در فضای مجازی خبرهایی مبنی بر انتشار اولین آلبوم رسمی «بابک برهانی» در زمستان سال جاری را می دهد. خواننده ای که این روزها موسیقی، صدا و تصویرش را در فضای مجازی و شبکه های تلویزیونی به خصوص برنامهی پُرمخاطبِ «رادیو هفت» شاهد هستیم.
آلبوم «پنجشنبه» با صدای «بابک برهانی» به زودی و به همت «موسسه فرهنگی هنری آوای مهربانی» منتشر خواهد شد که شامل سیزده قطعه با مضمونِ کاملاً عاشقانه در فضای موسیقی پاپ است.
کارِ تولید این آلبوم موسیقی از سال ۱۳۹۱ آغاز و مجوزهای آن برای انتشار از سوی «موسسه فرهنگی هنری آوای مهربانی» دریافت شده است و به زودی در دی ماه سالِ جاری در سراسر کشور پخش خواهد شد.
گفتنی است آهنگسازیِ قطعات این آلبوم بر عهدهی «مهدی یراحی»، «مهدی یغمایی»، «حسام ناصری» و «بابک برهانی» است؛ و ترانه های این آلبوم را «عبدالجبار کاکایی»، «زهرا عاملی»، «مهدیه عرب»، «حمید خلف بیگی»، «وحید روشن ضمیر»، «میترا نادری» و «ندا روشن ضمیر» سروده اند.
تنظیم کننده های این آلبوم «حسام ناصری»، «بهروز لطفی پور»، «فرشید بقایی»، «محمد لطفی» و «کامران ناصرپور» هستند.
فقط 6 روز دیگه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زودی ...
آهنگ جدید مجید یحیایی " بی انصاف " >> به زودی...
ترانه سرا : میثم مینایی
آهنگساز : مجید یحیایی
تنظیم : مجید یحیایی و فرزین شفیعی
به زودی ...
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
خبر خوش برای طرفداران «مرتضی پاشایی»
مهدی کرد، مدیر برنامه، کنسرتگذار و دوست صمیمی مرتضی پاشایی است. بهترین خبری که کرد برای علاقهمندان به موسیقی پاشایی داشت این بود که او قصد دارد آخرین آلبوم پاشایی را بعد از ماه صفر منتشر کند.
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
در حال حاضر 132 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 132 مهمان ها)