آهنگ جدید هلن " حس " >> به زودی ...
ترانه : بابک صحرایی
ملودی و تنظیم : راشا تقی پور
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید هلن " حس " >> به زودی ...
ترانه : بابک صحرایی
ملودی و تنظیم : راشا تقی پور
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته آینده ...
کارگردان : آروین شیخ الاسلامی
آهنگ جدید امین رستمی با نام " چقد عوض شدی " به زودی ...
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
آهنگ و موزیک ویدیوی جدید "یاس" به نام "مسافر" بزودی ...
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
آرمین ۲afm
یه سالیه
چهارشنبه
آهنگ جدید میلاد باران " دیوونه وار " >> به زودی ...
رو احتمالات تاریخ میدی ؟؟ اونموقع که رسما اعلام کنن این تاریخ میاد عقب می افته این که دیگه جای خود داره
بعد از همكاري با اسطوره هايي از جمله آقايان عارف و ستار خوشحالم كه پائيز امسال موسيقي من اين بار با صداي افسانه اي آقاي "معين" منتشر ميشه ، كاري كه نت به نتش رو با تپش قلب نوشتم و آرزو ميكنم به قلب همه مردم هنردوست ايران بشينه ، دوستتون دارم .
مهر ماه نود و سه /
حامد حنيفي
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر