آهنگ و ویدئوی جدید مهسا نَوی " عادت " >> بزودی ...
آهنگ و تنظیم : خشایار kc bondar
کارگردان : کوجی
آهنگ و ویدئوی جدید مهسا نَوی " عادت " >> بزودی ...
آهنگ و تنظیم : خشایار kc bondar
کارگردان : کوجی
ویرایش توسط ehsan1361 : 02-24-2015 در ساعت 03:48 PM
شمارش معكوس براى البوم "يك لحظه بدون تو" اشكان محمديان ... لطفا توجه كنيد كه البوم در ٢ طرح جلد با قيمتهاى متفاوت بيرون مياد كه در جلد اصلى شما علاوه بر طراحى اصلى جلد از كيفيت كاليبراسيون صدا بهتر برخوردار هستيد و اينكار را براى اولين بار انجام داديم تا علاوه بر حفظ بهاى حقوق مالى ان حمايت شما دوستداران كيفيت را نيز جلب كنيم.
معلومه ..
با صدای مهرزاد امیرخانی
...
زمان پخش
جمعه شب
من اگر بعد از انتشار ترانه ای ازم با صدای یکی از بزرگان با سیل انتقاد های طرفدار های اون هنرمند نسبت به ترانم طرف بشم، جای ریمو و بلاک کردن صدای مخالف های ترانم، یا می رم کتابامو از گنجه در میارم و رو خودم کار می کنم یا کلا این کارو می بوسم می ذارم کنار.
این روشهای پوپولیستی چرتکه انداختن و حساب کتاب آمار وبسایت ها ، چو انداختن موفقیت ترانه ای که سر تا پاش پر از ایرادای تکنیکی و مفهومیه!!! موسیقی که بوداره! در مواجه با خواننده ای که اگه از روی روزنامه هم بخونه شصت میلیون نفر می رن می شنون ، واسه اینک امثال من بخوان اعداد رو به حساب موفقیت بذارن و بعد به نام خودشون بزنن توهم نیست، تف سر بالا انداختنه!
به قول اردلان سرفراز بزرگ و نازنین ، حیثیتی دیگه واسه این کار نمونده! وقتی فن پیج این مثلا ترانه سرا اونم با همچین ترانه ای تو یک هفته از چهار هزار نفر می شه بیست و هشت هزار نفر، بعد هر پستش شصت تا لایک هم نداره، یعنی با زبون ساده تر رفته لایک خریده ، و همین مثلا ترانه تو بگو مزخرف سرا، ده ها پیجِ فیک داره که زیر پست هاش میان و به به و چه چه می کنن ، وقتی همین بی سواد می شه پر کار ترین آشغال نویس این موسیقی و بعد به شکل رایگان و سریالی گند می زنه تو کارنامه تمام خواننده های کارنامه دار این موسیقی تاسف رو باید برای کی خورد؟ به اون خواننده هایی که در ازای این مزخرفات رایگان، نظر و اعتقادشون رو به این بابا می فروشن باید چی گفت؟
برای کی باید متاسف بود؟ برای جامعه موسیقی این سرزمین که یک منتقدی که سرش به تنش بی ارزه نداره؟ برای خواننده هایی که بدونِ مشاوره گرفتن تو بازی لقب سازی و دستمال اندازیه همچین مزخرف نویسی می رن ؟ یا واسه مخاطبی که با نخریدن سی دی خواننده محبوبش بودجه رو از تولید یک اثر هنری خارج کرده تا مفت نویس ها و مفت ساز هایی از این دست وارد کارنامه خواننده محبوبش بشن؟!
جای تاسف خوردن، حافظه های کوتاه مدت و طولانی مدتمون رو قوی کنیم ، این اسمهای آشغال رو به ذهن بسپریم تا واسه نسلِ آینده تعریف روشنی از امروز موسیقی مون داشته باشیم.
کوروش سمیعی
پروردگارا ما را از دست پیروانت نجات بده
8813222, alireza444, daniyal, MaMaTiR, mjnorthern, mubaso, Parsa8, rebasss, SAB3R, TAK-TA
البوم آریان 5 از گروه آریان تا 20 اسفند در بازار کشور
با تشکر از دوستان خواستم بگم از خوانندگان نسل اول و دوم موسیقی پاپ بعد از انقلاب هم خبر بزارین از جمله مانی رهنما، مسعود خادم، امیر کریمی، علیرضا عصار، حسین زمان، خشایار اعتمادی، قاسم افشار، مهراج محمدی، فرمان فتحعلیان، حمید غلامعلی، داریوش خواجه نوری، مهران احراری، افشین سپهر، محسن فرحی، علیرضا شهاب و ... . همینطور از خوانندگان اواخر دهه 60 و دهه 70 داخل ایران که دیگه هیچ خبری ازشون نیست اگر خبری دارین بزارین مثل مهدی سپهر، تورج شعبانخانی، مهرداد کاظمی، حسن همایونفال، عباس بهادری، بیژن خاوری و ...
با تشکر از زحمت همه دوستان