آهنگ جدید حمید هیراد با همراهی راغب به زودی...
آهنگ جدید حمید هیراد با همراهی راغب به زودی...
اهنگ جدید امو باند بنام تو دلی بزودی ...
البته یک عضو از امو بند جدا شده و الان ۲ نفره میخونن
ویدیوی جدید وبسیار زیبای استاد امید عزیز با نام سرباز میهن ، به زودی ، فکر کنم دسه روز دیگه
موزیک ویدیوی جدید و بسیار زیبای استاد امید با نام سرباز میهن به زودی ، فکر کنم دوشنبه یا سه شنبه
استاد؟؟؟شوخی جالبی بود.راحتتر از این نمیشه یه نفر رو تخریب کرد.اتفاقا طرفدارای تتلو هم بهش میگن استاد!!امید یک کپی کار بود که در سالهای اول خوانندگیش خیلی گل کرد ولی الان سالهاست که یک خواننده معمولی(نه عالی نه ضعیف)هست.من اطراف خودم کسیو نمیشناسم که ماهی یک بار اهنگی ازامیدرو(بخصوص از البوم اخرش)تو ماشین یا گوشی پلی کنه.نه تو دوستان نه تو فامیل نه تو محل کار(بیمارستانی با سیصد پرسنل).اشتباه نشه.من سالها از طرفدارای پروپاقرصش بودم الان هم دوستش دارم ولی الان خواننده خوبی نیست.چون کارهاش ضعیف وتاریخ مصرف داره.حتی بازی با اسم استاد نوجوکی ومسعود امینی وبیژن مرتضوی هم نتونست کمکی بهش بکنه.امیدوارم رویه شو عوض کنه.ناراحت نشید من دوستش دارم ولی نه با اهنگهای سالهای اخیرش.
دوستانی که خبر از انتشار آلبوم های جدید دارند لطفا اینجا اطلاع رسانی کنند.
یعنی کسی خبری از آلبوم های جدید داریوش، گوگوش، حمیرا، امید، بیژن مرتضوی، علیرضا عصار، شاهرخ، حامی، شکیلا، سیاوش شمس، محمد اصفهانی، مهراج محمدی، مسعود خادم، مانی رهنما و ... و ... نداره
در حال حاضر 117 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 116 مهمان ها)