صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 56789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 61 به 70 از 109

موضوع: =*=*=مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری فقط در این تاپیک{کامپیوتر.موبایل.کنسو� �}=*=*=

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط rahim68 نمایش پست ها
    کسی نیس راهنمایی بکنه؟؟؟؟؟
    سلام به همه دوستان عزیزم

دوست گلم من به شخصه چندین ساله با نرم افزارهای مختلفی ریکاوری می کنم ولی بهترین گزینه به نظر من نرم افزار
    EaseUS Data Recovery Wizard Pro که واقعا در نوع خودش بینظیره

دوست گلم این نرم افزارو نصب کن و ابتدا حتما رجیسترش کن و سپس با خیال راحت بزار هاردتو اسکن کنه و شروع به بازیابی کنه
    احتمالا واسه این کار اگه حجم دیتای حذف شدت زیاد باشه زمان زیادتری طول بکشه مثلا اگه حدود 200 گیگا بایت اطلاعات حذف کرده باشی حدود 2 یا 3 ساعت یا یکم بیشتر
    اما مطمین باش با این نرم افزار انشاالله قطعا مشکلت حل میشه

فقط لطفن زمانی که داره اسکن میکنه هاردتو کنسلش نکن مگه اینکه مثلا حدود 200 گیگ اطلاعات داشتی و نرم افزار مثلا 40درصد هاردو اسکن کرده و نشون میده که 300 گیگا بایت اطلاعات یابیده(چون حذفیات قبلیتم برمیگرده دیگه) اون زمان میتونی کنسل کنی

موفق باشی

سوالی داشتی بپرس

راستی اینم لینک جدید ترین ورژن نرم افزار به همراه کرک نرم افزار

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

اینم صفحه اطلاعات نرم افزار
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

موفق باشی

2. کاربر مقابل از EhsanDll عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط EhsanDll نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان عزیزم

دوست گلم من به شخصه چندین ساله با نرم افزارهای مختلفی ریکاوری می کنم ولی بهترین گزینه به نظر من نرم افزار
    EaseUS Data Recovery Wizard Pro که واقعا در نوع خودش بینظیره

دوست گلم این نرم افزارو نصب کن و ابتدا حتما رجیسترش کن و سپس با خیال راحت بزار هاردتو اسکن کنه و شروع به بازیابی کنه
    احتمالا واسه این کار اگه حجم دیتای حذف شدت زیاد باشه زمان زیادتری طول بکشه مثلا اگه حدود 200 گیگا بایت اطلاعات حذف کرده باشی حدود 2 یا 3 ساعت یا یکم بیشتر
    اما مطمین باش با این نرم افزار انشاالله قطعا مشکلت حل میشه

فقط لطفن زمانی که داره اسکن میکنه هاردتو کنسلش نکن مگه اینکه مثلا حدود 200 گیگ اطلاعات داشتی و نرم افزار مثلا 40درصد هاردو اسکن کرده و نشون میده که 300 گیگا بایت اطلاعات یابیده(چون حذفیات قبلیتم برمیگرده دیگه) اون زمان میتونی کنسل کنی

موفق باشی

سوالی داشتی بپرس

راستی اینم لینک جدید ترین ورژن نرم افزار به همراه کرک نرم افزار

اینم صفحه اطلاعات نرم افزار

موفق باشی

ممنون از پاسخگویی با همین نرم افزار ریکاوری میکنم..نتیجه رو میگم .ممنون

4. کاربر مقابل از rahim68 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط yaran نمایش پست ها
    خوب بعد از این که فرمت شد کاری که نکردی

بعد تو هاردت به این مقدار جا داری برای ریکاوری

نظری نداری؟

نیمه فعال
    من ریکاوری کردم با استفاده از نرم افزار ریکاوری تقریبا همه اطلاعات را بازیابی کردم.عکس ها فیلم ها کتاب ها همه رو برگردوند کامل. اما هیچیکدوم از فایلها باز نمیشه....با اینکه برنامه کرک و ریکاوری را نوشته بود کامل و با موفقیت...ممنون میشم راهنمایی کنین....از دیشب ساعت 11 ریکاوری کرد تا 10 صبح طول کشید..برا ذخیره اطلاعات هم تا 4 بعدظهر طول کشید
    ویرایش توسط rahim68 : 12-29-2015 در ساعت 09:30 PM

کاربر جدید
    سلام . سیستم من چند روزیه یک ویروسی گرفته بنام how_ricover.vvv که تمامی فایل های متنی و تصویری افیس رو بهمراه فایل های زیپ شده با وینرر رو خراب کرده و باز نمیشن . انواع آنتی ویروسها و پاکسازیها رو انجام دادم درست نشد . میگن اگه ویندوزم عوض کنم درست نمیشه . تورو خدا اگه کسی میدونه بگه چیکار کنم . کلی پاورپوینت دانشگاهم خراب شده . نامه های اداریم باز نمیشه . بیچاره شدم

8. کاربر مقابل از roham عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نظری نداری؟
    من ریکاوری کردم با استفاده از نرم افزار ریکاوری تقریبا همه اطلاعات را بازیابی کردم.عکس ها فیلم ها کتاب ها همه رو برگردوند کامل. اما هیچیکدوم از فایلها باز نمیشه....با اینکه برنامه کرک و ریکاوری را نوشته بود کامل و با موفقیت...ممنون میشم راهنمایی کنین....از دیشب ساعت 11 ریکاوری کرد تا 10 صبح طول کشید..برا ذخیره اطلاعات هم تا 4 بعدظهر طول کشید
    روش کار همینه ولی برنامه اسماشون فرق میکنه

یه دونه که من خودم خیلی وقته ازش استفاده میکنم برات میذارم

ولی تکی بازیابی کن

یعنی یه دفه عکس رو انتخاب کن یه دفه موزیکو یه دفه..................

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط roham نمایش پست ها
    سلام . سیستم من چند روزیه یک ویروسی گرفته بنام how_ricover.vvv که تمامی فایل های متنی و تصویری افیس رو بهمراه فایل های زیپ شده با وینرر رو خراب کرده و باز نمیشن . انواع آنتی ویروسها و پاکسازیها رو انجام دادم درست نشد . میگن اگه ویندوزم عوض کنم درست نمیشه . تورو خدا اگه کسی میدونه بگه چیکار کنم . کلی پاورپوینت دانشگاهم خراب شده . نامه های اداریم باز نمیشه . بیچاره شدم
    سلام

تا اونجای که من فهمیدم این نوع پسوند رمزنگاری شدس

حتی اگر فایلاتون رو از دست ویروس خلاص کنید نمیتونید بازشون کنید

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط yaran نمایش پست ها
    روش کار همینه ولی برنامه اسماشون فرق میکنه

یه دونه که من خودم خیلی وقته ازش استفاده میکنم برات میذارم

ولی تکی بازیابی کن

یعنی یه دفه عکس رو انتخاب کن یه دفه موزیکو یه دفه..................

روش کار همینه ولی برنامه اسماشون فرق میکنه.....متوجه این نشدم.میشه بیشتر توضیح بدی....یعنی دوباره از اول ریکاوری کنم.....بعدشم.تو این لنیک که گذاشتی نظرات رو خوندم چند نفر هم همین مشکل من رو داشتم...یعنی اطلاعات رو ریکاوری کردن اما باز نمیکنه
    ویرایش توسط rahim68 : 12-30-2015 در ساعت 02:21 PM

حرفه ای
    روش کار همینه ولی برنامه اسماشون فرق میکنه.....متوجه این نشدم.میشه بیشتر توضیح بدی....یعنی دوباره از اول ریکاوری کنم.....بعدشم.تو این لنیک که گذاشتی نظرات رو خوندم چند نفر هم همین مشکل من رو داشتم...یعنی اطلاعات رو ریکاوری کردن اما باز نمیکنه
    من اصلا تو اون سایت نظر ندادم شباهت اسمی بوده

روشاشون یکیه فقط شرکتهاش فرق میکنه منظورم این بود

نیمه فعال
    الان راه حلی برای این مشکل من کسی نداره...ریکاوری کردم اطلاعات رو کامل اما اجرا نمیکنه نه عکس ها نه فیلم ..چاره چیه؟؟؟

صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 56789 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)