سلام آقا حمید اگر خودتان کیفیت بالا دارین ممنون میشم برارید لطفا"از دهه 50به بعد باشه
سلام داداش حمید من چند تا فیلم انتخاب کردم ببینید کیفیت بالای این فیلمهارا دارید اگر داریدممنون میشم در سایت قرار دهید:
1-دوآقای باشخصیت
2-قیامت عشق
3-پرستوهای عاشق
4-طوفان بر فراز پترا
5-سینه چاک
6-مرد شرقی زن فرنگی
7-سرسپرده
سلام داداش حمید من چند تا فیلم انتخاب کردم ببینید کیفیت بالای این فیلمهارا دارید اگر داریدممنون میشم در سایت قرار دهید:
1-دوآقای باشخصیت
2-قیامت عشق
3-پرستوهای عاشق
4-طوفان بر فراز پترا
5-سینه چاک
6-مرد شرقی زن فرنگی
7-سرسپرده
فیلم های امسال شبکه منوتو
سینما با تونل زمان:
نوروز امسال ۱۲ فیلم محبوب قدیمی را با کیفیت خوب برای شما انتخاب کردیم که در کنار هم ببینید و لذت ببرید.
صمد خوشبخت میشود - پرویز صیاد، حسین امیر فضلی
میهمان - ناصر ملک مطیعی، لیلا فروهر، شهناز تهرانی، نادره
عشق قارون - همایون، منوچهر وثوق، کتایون
یک اصفهانی در نیویورک - نصرت الله وحدت، ارحام صدر
گوهر شب چراغ - فروزان، تقی ظهوری، همایون
حسن کچل - پرویز صیاد، کتایون، ثریا بهشتی
خانه خراب - نصرت الله کریمی، شهلا ریاحی، مرتضی احمدی
مسافر - منوچهر وثوق، سپیده، مرتضی عقیلی
بر فراز آسمانها - فردین، گلی زنگنه، محسن مهدوی
مظفر - پرویز صیاد، نوذر آزادی، مری آپیک
ماه عسل - بهروز وثوقی، گوگوش، جمشید مشایخی، علي ثابت
همسفر - بهروز وثوقی، گوگوش، نادره
قیامت عشق فیلمی به کارگردانی و نویسندگی هوشنگ حسامی ساختهٔ سال ۱۳۵۲ است
کیفیت 480p
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط H A M I D : 03-15-2016 در ساعت 12:52 AM
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
خاطِرخواه نام فیلمی سینمایی در سبک فیلمفارسی بود.این فیلم در سال ۱۳۵۱شمسی به کارگردانی امیر شروان ساخته شد.
کیفیت 480p
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط H A M I D : 03-15-2016 در ساعت 12:54 AM
زندگی یک جهنم است
مرد شرقی و زن فرنگی فیلمی به کارگردانی و نویسندگی شاپور قریب ساختهٔ سال ۱۳۵۴ است.
کیفیت 480p
ویرایش توسط H A M I D : 03-15-2016 در ساعت 12:55 AM
زندگی یک جهنم است
با سلام اکر فیلمهای(تنها مرد محله--شمسی پهلوان--سینه چاک--دختران بلا مردان ناقلا--کوسه جنوب--دزد سوم--آقای جاهل--یاران--آقا لر به شهر می رود)با کیفیت بالا دارین لطف کنید در سایت قرار دهید واز اینکه این چند روزه هی بهتان زحمت میدم خیلی خیلی می بخشید واز اینکه صبورانه به درخواشتهای ما صبورانه وتا حد امکات پاسخ میدهید تشکر میکنم . موافق باشید
در حال حاضر 34 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 34 مهمان ها)