اقا لینک 90 درصد فیلمها از بین رفته لطفا در صورت امکان دوباره اپلود کنید
ایا فیلمهای زیر رو دارید
1- گل پری جون
2- شکوه جو.انمردی
3- بیوه های خندان
3امشب دختری فریاد میکشد.
اقا لینک 90 درصد فیلمها از بین رفته لطفا در صورت امکان دوباره اپلود کنید
ایا فیلمهای زیر رو دارید
1- گل پری جون
2- شکوه جو.انمردی
3- بیوه های خندان
3امشب دختری فریاد میکشد.
سلام مسئول گرامی لطفا فیلم هایی که در سرور trianbit گذاشتین را دوباره اپلود کنید چون اکترا حذف شدن.........
لطفا فیلک فیلم مهدی مشکی و شلوارک داغ دوباره اپلود کنید
منتظر پاسخ تون هستم.
هیچ آپلود سنتری مثه 4upload نبود واقعا عالی بود هنوزم که هنوزه لینک ها رو پاک نکرده ولی بقیه همه بعد چند وقت لینک ها رو پاک می کنن
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
با سلام دوباره
از پاسخ سریعتون خوشحال شدم...
مسئول گرامی اگر لطف کنید دوباره فیلم هایی که گذاشتید را مرتب کرده و (همانطور که گفتید در سرور (4upload) قرار دهید که بتوانیم فیلم ها را در یافت کنیم واقعا از شما ممنون میشیم....
اگر میشه فعلا لینکی از فیلم مهدی مشکی و شلوارک داغ را دوباره بگذارید ممنون میشم (من چندین جا گشتم اما متاسفانه دو سه تا لینک این فیلم با کیفیت بسار پایین بود که حجم حدود 290 مگابایت داشت ولی فیلمی که شما در سرور trainbit گذاشته بودید551 مگابایت بود که متاسفانه الان لینک حذف شده....)
سلام ببخشيد فيلم يك صمدودوليلا رو نداريد
با سلام اگه امكان داره اين فيلم و بقيه فيلمهايي كه لينكشون پاك شده رو دوباره آپ كنيد ممنون ميشم.
ضمنا" اگه فيلم شيخ صالح رو داريد بگذاريد.
با تشكر
دوستان این سایت مرجع دانلود فیلم های فارسی هست
ادرس با اجازه مدیر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمامی فیلم های قدیمی در سایت باند موزیک با نسخه تله قرار داده البته اگه اکانتی نکنه خوبه چون فیلم هاش خیلی کمیابه من خودم تازه پیداش کردم
سلام چرا نمیشه دانلود کرد؟
ARDESHIR2000
در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 29 مهمان ها)