سلام داداش حمید فیلمهای زیر کمیاب هستند میتونی برا م پیدا کرده وبرای دانلود قرار دهید اگر پیدا کنی خیلی خوب میشه من خیلی وقت دنبال این فیلمها هستم با تشکرات فاروان:
تشنه ها -وقتی كه آسمان بشكافد -شب آفتابی-پرستش-چشم انتظاز
سلام داداش حمید فیلمهای زیر کمیاب هستند میتونی برا م پیدا کرده وبرای دانلود قرار دهید اگر پیدا کنی خیلی خوب میشه من خیلی وقت دنبال این فیلمها هستم با تشکرات فاروان:
تشنه ها -وقتی كه آسمان بشكافد -شب آفتابی-پرستش-چشم انتظاز
فیلم "نفس بریده" رو لطفا بذارید
ممنون
سلام اگه قیلم مادر با شرکت دلکش 1330 رو دارید بذارید لطفاً
اخم نکن سرکار فیلمی به کارگردانی امیر شروان و نویسندگی احمد نجیب زاده ساختهٔ سال ۱۳۵۴ است.
خلاصه داستان
سرگروهبان احمد صالحي و گروهبان گيلاني در يك دهكده ي جنوبي با قاچاقچيان مبارزه مي كنند. ملوسياه، دوست قديمي سرگروهبان صالحي، درخدمت قاچاقچي سابقه داري به نام جاسم است. ملوسياه به سرگروهبان قول مي دهد كه از كارهاي خلاف دوري كند. سرگروهبان صالحي با دختري كولي به نام ساراآشنا مي شود و با او قرار ازدواج مي گذارد. افراد جاسم، كه سرگروهبان را مانع كار خود مي بينند، او را به شدت مصدوم مي كنند، و ملوسياه براي كمك به سرگروهبان وانمود مي كند كه حاضر به همكاري با آنها است. او يك محموله ي قاچاق را به مقصد مي رساند و انبار محل اختفاي اجناس قاچاق جاسم را مي يابد، و به كمك سرگروهبان صالحي جاسم و افرادش را به دام مي اندازد. ملوسياه سراغ كار شرافتمندانه اي مي رود و سرگروهبان صالحي با سارا زندگي مشتركي را آغاز مي كند.
بازیگران
ناصر ملک مطیعی ، فریبا خاتمی ، علی میری ، حسین ملاقاسمی ، رحیم روشنیان
کیفیت 480p
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
با سلام دوست عزیز اگر زحمتی نیست که هست فیلم اسلحه وبوسه بر لبهای خونین و شلاق را بذارید ممنون از شما
دوستان "[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]" 4 فیلم قدیمی رو گذاشته و توضیح داده که کیفیت فیلم نسخه باز سازی شده هست
کسی اکانت سایت رو داره که دانلود کنه و روی یه آپلودر بزاره تا بقیه هم استفاده کنن؟
اطلاعات کامل: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرمت: mp4
حجم: 450 مگابایت
کیفیت: VHSRip
زبان: فارسی
ژانر: کمدی، درام
زیرنویس : انگلیسی
کارگردان: ابراهیم گلستان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه داستان: داستان از آنجا شروع میشود که گروهی مهندس نقشهبردار مشغول عملیات نقشهبرداری زمینی در منطقهای کوهستانی جهت راهسازی هستند که در دستگاه دیدیاب یکی از آنان مردی روستایی با گاوش مشغول شخم زدن زمین دیده می شود. مرد روستایی (با بازی پرویز صیاد) هنگام شخم زمین، در حفرهای گنجی شایان پیدا می کند …
پسورد لینک کمکی :123
پسورد فایل :www.caffefilm.com
توی اسکرین شات پست بالا ، تایم فیلم 2:15:13 هست ولی توی لینک یوتوب تایم فیلم 2:36:14 هست!!!
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)