صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 33

موضوع: موزیک ویدیوهای گروه بویز ( بچه های ایران )

نیمه فعال
    حمید جان دیگه اسمت همه ی صفات خوب را داره - یعنی تمام صفات را که دارا هستی جای خود و پسندیده و ستودنی هم که تو ذاتته ، شما باین محبّت هایی که در حقّ دیگران مینمایی به خدا که صد البتّه و به همه ثابت میکنی من به اسمم ارزش قائلم و به آن احترام میگذارم ، پس به این نتیجه میرسم که شما نمی خواهی یک ذره از ارزش اسمت کم بشه و این یعنی رضایت پدر و مادرت: بخاطر نامی پر معنا و دارای صفات نیک و پسندیده ای که برای شما نهاده اند و خدا حمید را هم اگر داری بمانند خودت حفظ کند و سایه ی پدر و مادرت بر سرت باشد و عمرباعزّت بدهد - و ممنونم که این ویدئو های زیبا را از بچه های نازنین ایران گذاشتی آن هم کامل و فقط ویدئوی اهل کجایی یا همان ( بگو اهل کجایی) دانلود نمیشه ممنونم اگر کیفیّت خوب این ویدئو هم قرار دهی تا دانلود کنم و در آخر با صلابت میگویم همه ی ما ( من ، تو ، او ، ما ، شما ، ایشان ، و همه : مدیون مدیر یا مدیران سایت فراگیر موزیک باران بی همتا هستیم ) خدا بشما خیر و برکت و صد البتّه سلامتی عطا نماید . مخلص بنده های خالصی بمانند شما خوبان که خدا دوستشان دارد هستم / بهرام 19 / 9 / 94

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ENSAN نمایش پست ها
    حمید جان دیگه اسمت همه ی صفات خوب را داره - یعنی تمام صفات را که دارا هستی جای خود و پسندیده و ستودنی هم که تو ذاتته ، شما باین محبّت هایی که در حقّ دیگران مینمایی به خدا که صد البتّه و به همه ثابت میکنی من به اسمم ارزش قائلم و به آن احترام میگذارم ، پس به این نتیجه میرسم که شما نمی خواهی یک ذره از ارزش اسمت کم بشه و این یعنی رضایت پدر و مادرت: بخاطر نامی پر معنا و دارای صفات نیک و پسندیده ای که برای شما نهاده اند و خدا حمید را هم اگر داری بمانند خودت حفظ کند و سایه ی پدر و مادرت بر سرت باشد و عمرباعزّت بدهد - و ممنونم که این ویدئو های زیبا را از بچه های نازنین ایران گذاشتی آن هم کامل و فقط ویدئوی اهل کجایی یا همان ( بگو اهل کجایی) دانلود نمیشه ممنونم اگر کیفیّت خوب این ویدئو هم قرار دهی تا دانلود کنم و در آخر با صلابت میگویم همه ی ما ( من ، تو ، او ، ما ، شما ، ایشان ، و همه : مدیون مدیر یا مدیران سایت فراگیر موزیک باران بی همتا هستیم ) خدا بشما خیر و برکت و صد البتّه سلامتی عطا نماید . مخلص بنده های خالصی بمانند شما خوبان که خدا دوستشان دارد هستم / بهرام 19 / 9 / 94
    قربانت ممنون بابت تشکر بلند بالایی که گذاشتی
    راستش من موزیک ویدیو بگو اهل کجایی رو چک کردم مشکلی از لحاظ دانلود نداشت ولی بازم باشه با یک فرمت دیگه آپلودش می کنم شاید واسه فرمتش هسته که واسه دانلودش مشکل دارید
    یک راهنمایی می کنم براتون برید تو idm قسمت تنظیمات - نوع فایل و فرمت DAT رو در اونجا اضافه کنید تا این ویدیو برای شما دانلود بشه
    بازم ممنون از لطفی که داشتی . اگه کسانی که آرشیوی دارن و نت هم دارن آرشیوشون رو در نت قرار میدادن همه می تونستن استفاده کنن و خیلی راحت ازش استفاده کنن
    زندگی یک جهنم است
    اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی

3. کاربر مقابل از H A M I D عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    سلام و تشکر

گروه بویز یه موزیک ویدیو دارند که برای تیم ملی به مناسبت جام جهانی 1998 خوندن ولی کمیابه ایا شما دارید؟ این اهنگ به صورت تک اهنگ با موزیک ویدئو منتشر شد و کمیاب هست.

5. کاربر مقابل از GoldMusic عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط GoldMusic نمایش پست ها
    سلام و تشکر

گروه بویز یه موزیک ویدیو دارند که برای تیم ملی به مناسبت جام جهانی 1998 خوندن ولی کمیابه ایا شما دارید؟ این اهنگ به صورت تک اهنگ با موزیک ویدئو منتشر شد و کمیاب هست.
    نه دوست عزیز این رو تابحال خودم هم ندیدم و نه تو یوتیوب وجود داره
    زندگی یک جهنم است
    اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی

7. 3 کاربر مقابل از H A M I D عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    سلام
    حمید جان موزیک ویدئو بهار اومد از فتانه رو واسم بزار
    ممنون

9. کاربر مقابل از AMIR HOSEIN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    درود و سپاس فراوان میشه ویدیو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رو دوباره بزارید خیلی دنبالش بودم لینک دانلود از کار افتاده ممنونم

نقل قول نوشته اصلی توسط H A M I D نمایش پست ها
    موزیک ویدیوهای آلبوم معجزه (Miracle )

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

11. کاربر مقابل از Siavashh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    اگه امکان داره ویدیو ستاره رو ازشون بزارید ممنون

13. کاربر مقابل از Hamed_roki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    سلام من هر کاری میکنم دانلود نمیشه از کار افتادن لینکها اپلود بوی باز میشه ولی حجمی برای دانلود نداره ممنون میشم راهنمایی کنید

15. کاربر مقابل از artinartan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    کسی نیست مشکل دانلود مارو حل کنه

نیمه فعال
    حمید عزیز لطفا دوباره ویدیوها رو اپلود کن.پاک شده.ممنون.
    OmId

18. کاربر مقابل از omidmale عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)