صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 33

موضوع: طرح جدید برخورد با بدحجابی در تهران /تصاویر

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط *_* نمایش پست ها
    باور کن سر کلاس نشسته بودیم یکی از این استادای کثافت ورداشت کفت دختری که شوهر نداشته باشه و آرایش کنه هرزه ست

به جان خودم نزدیک 30 تا دختر سرکلاس نشسته بودن یکی چیزی نکفت من لجم کرفت با خودم کفتم کیون لق این سه واحد بهش کفتم جناب اکه یه اپسیلون انسانیت و غیرت تو وجودت بود از جایکاهت واسه توهین کردن به نصف بیشتر این دخترایی که میان سر کلاست استفاده نمیکردی اینجا دانشکاهه اینام دانشجوان همشونم اونقدری عقل دارن و حق انتخاب دارن که هرچی دوست دارن بپوشن هرجور دوست دارن راه برن تو اکه بدت میاد نکاه نکن ... هرزه و فاسد تویی که با این سن هنوز دغدغه ات ظاهر دختراست من که پسرم و خواهرم هم چه قبل ازدواج چه الان که ازدواج کرده محجبه ست و این توهین شما نه به من نه به خانوادم مربوط میشه باز شرمم اومد از این حرفت ... حرف زدن و بودن تو کلاسی که امثال توی انسان نما که عقلشون تو چشماشون و تو تمبون شلوارشونه واسه من از صدتا حروم هم بدتره

بعد که از کلاس اومدم بیرون حدود ده دقیقه واستادم یه نفر از این دخترا نیومد بیرون واقعا اعصابم بیشتر از سکوت دخترا و بیرون نیومدنشون از کلاس خورد شد

وقتی یکی مثه الهام چرخنده که جوونی و میان سالیش خودش بی حجاب بوده و هر غلطی که خواسته کرده حالا که پیر شده میاد سخنرانی میکنه یه دختر میاد میکه شما اونجا بودی میکه نه مامانت اونجا بوده بعد هیچکس حتی اون دختر که همچی توهینی بهش شده چیزی

نمیکه معلومه خانوم های ایرانی هنوز خیلی مونده جلوی ظلم وستم و توهین بایستن هنوز خیلی خیلی مونده بتونن حقوق خیلی سادشون رو از این حکومت بکیرن
    من گمان می‌کردم که این مردم را باید از زیر فرمان و شکنجهٔ عرب‌ها آزاد کرد.
    اما حالا که خودشان نمی خاهند دیگر کوشش من چه فایده دارد؟!
    -هدایت

بیشتر دخترا یا همه شون.اصن سیاست اینا براشون مهم نیس.تو فاز اینا نیستن..
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    Atheist

2. 3 کاربر مقابل از Pacino عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    دخترا تو ایران درگیر فالور اینستاگرام و لایک های پست هاشون و رنگ لاکشون و فرندهاشونن

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

4. 4 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط CHACHAK نمایش پست ها
    من گمان می‌کردم که این مردم را باید از زیر فرمان و شکنجهٔ عرب‌ها آزاد کرد.
    اما حالا که خودشان نمی خاهند دیگر کوشش من چه فایده دارد؟!
    -هدایت

بیشتر دخترا یا همه شون.اصن سیاست اینا براشون مهم نیس.تو فاز اینا نیستن..
    روز بعدش چهار پنج تاشون اومدن تشکر کردن و بحث کردن من بهشون کفتم خانوما الان که شما پنج تا اومدین از من تشکر میکنین بهتر بود وقتی من بلند شدم از کلاس اومدم بیرون شما هم میومدین مکه ندیدین چی کفت من به خاطر شما اون حرفا رو زدم به خاطر شماها اومدم بیرون وکرنه حرفش نه بمن نه به خانوادهی من ربطی نداشت

همشون کفتن ما با شما هم عقیده بودیم ازتونم ممنونیم ولی ما ترسیدیم !!:|

میکم از چی ترسیدین یکیشون میکفت اکه میفرستادنمون کمیته انضباطی چی ... یکی دیکه میکفت اکه بهمون نمره 0/5 یا 0/25 صدم واسه پایان ترم میداد مشروط میشدیم واسه یه درس چی

خواستم بکم خانوما از شرفتون که مهم تر نیست دیکه کفتم ولش بندکان خدا ترسیدن ...

6. 4 کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad16+ نمایش پست ها
    دخترا تو ایران درگیر فالور اینستاگرام و لایک های پست هاشون و رنگ لاکشون و فرندهاشونن

مواققم

8. کاربر مقابل از yasin6 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    یاد این افتادم که تو زمان شاه بزور کشف حجاب میکردن بخاطرش قیام کردیم الانم بزور دارن این بلا رو سرمون میارن فقط بدونن که قیام بعدی نزدیک است

این ذلت هست وقتی بخوان یه چیزی رو به آدم تحمیل کنن و حرف زور باشه... چه فرقی میکنه رضا شاه و پسرش بودن زور میگفتن اینا هم زور میگن و البته جز بدبختی هیچی برامونن نداشتن
    از سیگار بهمنی میکشم که مردم سال 57 روشن کردن

فعال

فعال
    حرفای این دوستم تایید 100 درصد

افرین به نگرشت

انشالله نمره کاملتم میده

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    حرفای این دوستم تایید 100 درصد

افرین به نگرشت

انشالله نمره کاملتم میده
    شما که انشالله حجابتو رعایت میکنی؟نگیرنت تو خیابون یوقت؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

13. کاربر مقابل از D.SOL عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط KHATAR نمایش پست ها
    شما که انشالله حجابتو رعایت میکنی؟نگیرنت تو خیابون یوقت؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad16+ نمایش پست ها
    دیوث تو هم یه چیزی میگفتی خب

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)