[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
دخترا تو ایران درگیر فالور اینستاگرام و لایک های پست هاشون و رنگ لاکشون و فرندهاشونن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
روز بعدش چهار پنج تاشون اومدن تشکر کردن و بحث کردن من بهشون کفتم خانوما الان که شما پنج تا اومدین از من تشکر میکنین بهتر بود وقتی من بلند شدم از کلاس اومدم بیرون شما هم میومدین مکه ندیدین چی کفت من به خاطر شما اون حرفا رو زدم به خاطر شماها اومدم بیرون وکرنه حرفش نه بمن نه به خانوادهی من ربطی نداشت
همشون کفتن ما با شما هم عقیده بودیم ازتونم ممنونیم ولی ما ترسیدیم !!:|
میکم از چی ترسیدین یکیشون میکفت اکه میفرستادنمون کمیته انضباطی چی ... یکی دیکه میکفت اکه بهمون نمره 0/5 یا 0/25 صدم واسه پایان ترم میداد مشروط میشدیم واسه یه درس چی
خواستم بکم خانوما از شرفتون که مهم تر نیست دیکه کفتم ولش بندکان خدا ترسیدن ...
یاد این افتادم که تو زمان شاه بزور کشف حجاب میکردن بخاطرش قیام کردیم الانم بزور دارن این بلا رو سرمون میارن فقط بدونن که قیام بعدی نزدیک است
این ذلت هست وقتی بخوان یه چیزی رو به آدم تحمیل کنن و حرف زور باشه... چه فرقی میکنه رضا شاه و پسرش بودن زور میگفتن اینا هم زور میگن و البته جز بدبختی هیچی برامونن نداشتن
از سیگار بهمنی میکشم که مردم سال 57 روشن کردن
حرفای این دوستم تایید 100 درصد
افرین به نگرشت
انشالله نمره کاملتم میده
شما که انشالله حجابتو رعایت میکنی؟نگیرنت تو خیابون یوقت؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)