جام جم 1379
خوبه دست دوستان واقعا درد نکنه واقعا تمام خاطرات رو زنده میکنید
ممنون از اطلاع رسانی تون کاشکی یه نفر پیدا میشد این شوها رو با کیفیت بالا داشته باشه اون موقع خریدن شوها واقعا ارزششو داشت
من خیلی دنبال شوهای جام جم و طنین با کیفیت بالا هستم ولی جایی گیر نیاوردم
یک وبلاگ هم هستش که میگه 700 گیگ دارم که اونم میگه به همراه هارد می فرسته و 540 تومن می فروشه
فکر نکنم که کیفیت شوهای اون شخص هم بالا باشه
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
با سلام خدمت دوستان بابت اطلاع رسانی ممنون البته یکی از دوستان آرشیو باز مگه یکی تهران هست شوی ها رو داره با کیفیت نزدیک یک تراست قیمتشم چهار صد البته باید اول دید بعد سفارش داد اگه کسی حضوری بگیر مطمعنا متوجه میشه ارزش داره یا نه به این فروشنده ها اعتمادی نیست بیشتر به فکر پول هستن تا کار با کیفیت
منم عاشق شوهای جام جم هستم.طنینم خوبه
منم خیلی شو دارم هم از جام جم هم از طنین از خود کانال گرفته شده .اگه هر کدوم از شما دوستان تقریبا کیفیت خوب دارید بزارید منم از شوهام میزارم اگه کسی خواست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
e250, ENSAN, ftsh, H A M I D, mahsa10, musical123, Saber, vivmojtaba
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)