شرمنده من یه مدت مسافرت بودم تازه اومدم.اره یا امیر هستش پسورد شوهام یا امیرحسین.دیگه خودتونم که پیدا کردید
شرمنده من یه مدت مسافرت بودم تازه اومدم.اره یا امیر هستش پسورد شوهام یا امیرحسین.دیگه خودتونم که پیدا کردید
من همیشه پسورد شو زیر هر لینکش میزارم .اونروز دیگه یادم رفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روش اسکرین شات مدیا پلیر کلاسیک اینه داداش
اگه میخوایید عکسو هم بزرگ نمایش بده اول تو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عکسو که اسکرین شات گرفتی یا هر عکس دیگه اپلود میکنی بعد لینکشو که رنگ ابی نشون میده یعنی خودت ابیش میکنی کپی میکنی و بعد پست میکنی اون پایین که یه چیز ارسال میکنی و بعد ارسال پاسخ سریع رو میزنی خود عکس بزرگ باز میشه به این صورت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نوروزی طپش 1395 حدود 7 ساعت برنامه هست
که به صورت کامل قرار گرفت
هر قسمت از برنامه که قرار مگیره
حدود نیمساعت هستش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Screen
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Screen
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Screen
ویرایش توسط moein1367 : 04-11-2016 در ساعت 03:08 PM
معین جان گل کاشتی داداش عالی بود بازم اگه از این برنامه های نوروزی داری بزار
سلام داداش معین روش دانلودش میشه بگین ممنو میشم
سلام دادش حمید در بخش فیلم ایرانی قدیمی با کیفیت بالا درخواست فیلم شده است لطفا" در حد امکان به درخواستها پاسخ دهید ممنون میشیم
در حال حاضر 73 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 73 مهمان ها)