لطفا شوی نوروزی 1381 ترانه رو بزارید با کیفیت بالا
دانلود از لینک زیر شوی 81 طپش
ویرایش توسط armen : 09-23-2017 در ساعت 07:47 PM
دانلود شوی نوروزی 1381 شبکه طپش (شرکت ترانه)
قسمت اول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت دوم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت سوم
منم اتفاقن این عکس را دیده ام ، این ویدیو از اجراهای لایو است و جز شوهای نوروزی نیست، بعید می دانم این موزیک ویدیو در دسترس باشد و یا حتا وجود داشته باشد، من تقریبن اکثر اثار تصویری همتی را دارم ، منهای این موزیک ویدیو که عکس گذاشته ایید. اگر شما از همتی موزیک ویدیو نایاب دارید ، عکس بزارید لطفن
سلام چه ویدیو هایی از مرحوم جلال همتی دارید هر چه دارید میشه یه لطفی کنید برامون بگذارید خصوصا اونهایی که خارج از استودیو خونده شده و از شرکت پارس ویدیو و کلتکس
ویدیوهای جلال همتی ، غالبن در یوتیوب آپلود شده و می تونید دانلود کنید. منهای موزیک ویدیوهای پارس ویدیو که من اونارو دارمشون . باید توی آرشیوم چک کنم پیدا کنم . و البته چند ویدیو نایاب مثل جومه نارنجی (اجرای شو تلویزیون ایران سال 73) و چند ویدیو دیگه . لازمه بگم ویدیوهای جلال همتی ، اکثرن در استیج های نوروزی هستند. در طنین 72/73/74/تلویزیون ایران سال 76/77/78/79 مجموع می شود . و تعدادی نیز مربوط به شو های جنبش و شهر فرنگ دهه شصت هست که نایاب هستند.
در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 35 مهمان ها)