پسر اسطوره استقلال در یک
فیلم سینمایی در نقش همسر بازیگر معروف زن سینما به ایفای نقش پرداخت.
آتیلا حجازی در فیلم سینمایی شیفت شب به کارگردانی نیکی کریمی، نقش همسر او را ایفا می کند. این فیلم روی پرده سینماست.
پسر مرحوم حجازی درباره حضور در شفیت شب گفت: «من در این سال ها ۴ پیشنهاد برای بازیگری در سینما داشتم. حالا نمی خواهم اسم کارگردان ها را ببرم ولی در سالیان نسبتا دور، دو پیشنهاد داشتم که آن موقع در
استقلال بازی می کردم ولی هر دو پیشنهاد را همان موقع رد کردم. ۵،۶ سال بعد هم یک پیشنهاد دیگر رسید.»
حجازی در پاسخ به این سوال که چه زمانی با خانم کریمی کار را شروع کردید و چه شد این پیشنهاد را قبول کردید، گفت: «راستش نزدیک به سه سال قبل بود که خانم
نیکی کریمی به من پیشنهاد دادند. ایشان با من تماس گرفتند و خواستند که چند سکانس کوتاه در فیلم شان حضور داشته باشم.»
گفتنی است کارگردانان بسیاری قبل و بعد از انقلاب نتوانستند ناصر حجازی را برای حضور در یک
فیلم سینمایی قانع کنند اما آتیلا سرانجام به جمع سینمایی ها ملحق شد.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
++++++++++++
++++++
++
فریدون قنبری ملی پوش سابق تیم ملی کشتی آزاد در یکی از خیابانهای شهرستان صحنه از استان کرمانشاه مورد تهاجم افرادی ناشناس با شلیک متوالی گلوله مورد سوء قصد قرار گرفت. گفته میشود، 7 گلوله به سوی این کشتیگیر شلیک شده است که پس از ایجاد جراحت توسط حاضران به بیمارستان منتقل شده است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]عکس شلیک گلوله به کشتی گیر ملی پوش ایران
منصور کیانی یکی از مسئولان هیأت کشتی کرمانشاه با تأیید این خبر گفت: من هم این موضوع را شنیدهام و پیگیر وضعیت قنبری هستیم. ظاهراً عدهای ناشناس با شلیک گلوله به جان قنبری سوء قصد کردهاند و 7 گلوله به سوی وی شلیک شده که جهت مداوا به بیمارستانی در کرمانشاه منتقل شده است. همچنین تاکنون از علل و انگیزه سوء قصدکنندگان این اقدام وحشیانه خبری در دست نیست.
فریدون قنبری قهرمانی در رقابتهای کشتی آزاد بزرگسالان آسیا و امیدهای جهان را در کارنامه دارد. مسئولان انتظامی کرمانشاه هنوز در این خصوص اظهارنظری نداشتهاند.
+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
++++++++
++++
+
عکس جدید صدف طاهریان و صبحانه های خوشمزه اش!
صدف طاهریان بازیگر جنجالی که با کشف حجاب و صحبت هایش سوژه رسانه های بین المللی شده بود, عکس هایی از صبحانه اش منتشر کرده است.
عکس جدید صدف طاهریانصدف طاهریان بازیگر سابق و جنجالی عکس های جدیدی منتشر کرده است.
صدف طاهریان که پس از خروج از ایران و کشف حجاب, با صحبت هایش درمورد فساد در سینمای ایران, جنجال های زیادی به پا کرد, عکس هایی منتشر کرده است.
او عکس هایی از صبحانه هایی که آنجا میخورد منتشر کرده است!
عکس صدف طاهریان
صبحانه صدف طاهریان!
++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++
حمله تروریستی داعش در ۲۰ آذر به تهران، صحت دارد؟
رئیس پلیس فتا ناجا : تنها شرط ادامه فعالیت شرکت تلگرام در ایران را انتقال سرورهای این کمپانی به داخل خاک کشورمان عنوان کرد.
شایعه حمله داعش به ایران در 20 آذرسردار کمال هادیانفر رئیس پلیس فتا ناجا در نشست خبری صبح امروز خود در پاسخ به سوال تسنیم در خصوص افزایش تهدیدات داعش در فضای مجازی و انتشار شایعاتی مبنی بر هدف قرار گرفتن ایران در حملات این گروه تروریستی اظهار داشت:
اخیرا در فضای مجازی و خصوصا شبکه موبایلی تلگرام اخباری مبنی بر مصاحبه سردمداران گروه تروریستی داعش با شبکه تلویزیونی «سی.ان.ان» منتشر شده بود که در آنها تاریخی را به عنوان حمله به ایران ذکر کرده بودند و در ادامه نیز نقل قولی از یکی از سرداران ارشد **** در پاسخ به این حملات منتشر شده بود.
وی افزود: پلیس با بررسی سریع موضوع موفق شد عامل انتشار این شایعه را که از منشاء داخلی سرچشمه گرفته بود در کمتر از 24 ساعت شناسایی کند.
رئیس پلیس فتا با بیان اینکه این فرد در کمتر از 24 ساعت در یکی از استانهای شمالی شناسایی و دستگیر شد،گفت: به دنبال تحقیقات انجام گرفته مشخص شد که این فرد بدون هیچ انگیزه تروریستی اقدام به انتشار این شایعه کرده است.
هادیانفر در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار تسنیم در خصوص حملات تروریستی داعش در فضای مجازی نیز گفت: خوشبختانه تاکنون هیچ حمله جدی در فضای سایبری از سوی داعش علیه ایران انجام نشده است.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++
+++++++
++++
+