[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت خوبه که... توی شیراز که مشکلی نداریم
وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN
ماهی 55تومن نامحدود از شاتل میگیرم سرعتش رو140 هست و محدودیت هم داره!!!! مخابرات و شرکتای دیگه داغونه!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادا نامحدود 128 پارس آنلاین بگیری میشه ماهی 29 هزار تومن. 15 گیگ اولشو با سرعت 900 کیلوبایت دانلود میکنی.بعد 15 گیگ که تموم شد 5 گیگ رو با نصف سرعت قبلی یعنی 400 کیلوبایت دانلود میکنی. بعدش 5 گیگ بعدی رو با نصف سرعت قبلی یعنی 200 کیلوبایت دانلود میکنی 5 گیگ بعدی با سرعت 100 کیلو و بعد از اون هر چی که دانلود کنی سرعتت میاد روی 30 کیلو بایت. پارس انلاین بهترین شرکت ارائه اینترنته.اما در مورد اون دوست عزیز که گفت سرعت بالا هیچ فایده ای نداره فقط حجم زود تموم میکنه.دادا من فقط تو تایم رایگان دانلود می کنم تو تایم رایگان سرعت از 200 کیلو بایت تا 900 کیلو بایت متغیره اینقدر فیلم و اهنگ دانلود کردم کانمپیوتر داره می ترکه نه احتیاج دارم نامحدود بگیرم نه دانلود در طول روز می کنم تازه از چند وقت دیگه پهنای باند همه مون میره رو 16 مگابایت دیگه نور علی نور میشه.در ضمن هر سرویسی که از پارس بگیری (البته به جز نامحدود) همه رایگان شب دارن و هیچ محدودیتی ندارن.همیشه سرعت رایگانش خوبه شاید در طول یک ماه 2-3 روز سرعت بشه 100 یا 200 کیلوبایت که اونم ربطی به محدودیت دانلود رایگان نداره شاید یه شب سرور پارس یا سرور اون سایتی که ازش دانلود می کنی ضعیف باشه اما در 95% اوقات سرعت بالاست در ضمن همونطور که می دونید گرفتن پهنای باند بالا برای مصارف خانگی و شخصی ملزم به داشتن کارت دانشجویی یا جواز کسبه اما پارس یه پولتیک زده.ازش 128 میخری اما پهنای باندتو روی 9 مگابایت(در آینده 16 مگابایت) می بنده.بقیه سرویس ها هم همینه اون وقت دیگه احتیاجی به جواز کسب یا کارت دانشجویی نیست
ویرایش توسط Re Za Skiey : 09-23-2014 در ساعت 06:31 AM
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)