صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 456
نمایش نتایج: از 51 به 53 از 53

موضوع: کاهش سرعت اینترنت در چند روز آینده

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Re Za Skiey نمایش پست ها
    شما تو رشت و اون دوستمون توی شیراز هستین تو مرکز استان.بعدش اونجا تجهیزات نداره؟من که تو شهرستان کوچیکی مثل فریدونکنار هستم دارم بهترین کیفیت رو میگیرم اگه تو شهرهای کوچیک بودین باز یه بهانه ای بود نه که مرکز استان
    مسئله اینه که چرت میگن!!! کم فروشی خودشونو با بهانه های الکی اینطوری مطرح میکنن...اما اینم بگم وضعیت نت گیلان مناسب نیس و ربطی به مرکز شهر بودن نداره!

2. کاربر مقابل از SaSan69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    shabane.net

اینم سایتش این کاری که انجام داده اینه که اومده یه سرور اختصاصی یا حالا مجازی که بعید میدونم جواب بده از اسیا تک گرفته وی پی ان رو روی اون راه اندازی کرده در واقع سرور خارجی شما برای دانلود توی شبانه ،داخلی حساب میشه برای ای اس پی، برا همین سرعت زیاد میشه

این چند روزم مخابرات چند بار زنگ زد شک کردم گفتم شاید مشکل از خودم باشه(5%) حالا میخوام یوزرو پسم رو بدم دوستم که دوتا خونه اون ورترمونه اون 512 داره و میگه مشکلی از لحاظ سرعت توی این ساعات نداره و فقط قطعی داره(که خودشم نمیدونست قطعی داره با هزار بد بختی بهش ثابت کردم قطعی برای تو هم هست) اگه دیدم اون مشکلی نداره سیم کشیمون به احتمال 5% مشکل داره اگه مشکل داخلیم باشه سیم کشی تلفن نیست چون توی یه سری ساعات این طوریه هر چی هست اون چیزی که مشکل میندازه رو خط خارجیه حالا چی هست نمیدونم
    رفیق جان ممکنه که isp جلو این ترفندو بگیرن؟ چند مسلما به ضرر خودشون تمون میشه...

4. کاربر مقابل از SaSan69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط SaSan69 نمایش پست ها
    رفیق جان ممکنه که isp جلو این ترفندو بگیرن؟ چند مسلما به ضرر خودشون تمون میشه...
    ترفند خاصی نیست این قبلا به ذهن من رسیده بود منتها بلد نبودم عملیش کنم
    اگه وی پی ان l2tp یا pptp رو ببندن همین طور میشه ولی فرقی نداره یارو یه چی دیگه راه اندازی میکنه روی سرور
    برا اینترنت ملی خیلی خوبه میشه حالا باید دید بعدا چطوری میشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن

همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن

کمکی بود در خدمتمتتونم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

6. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 456

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)