صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 2345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 45

موضوع: آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و شنیدنی امید به نام خوش قدم

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط tandis_m نمایش پست ها
    چرا مگه سياوش قميشي خواننده حال حاضر نيست سبكش با زمان پيش نميره ؟ يا معين ؟ يا ابي ؟ اينا كه از نظر سن و سال هم حساب كنين خيلي با نسل جديد فاصله دارن ولي سعي كردن در عين سنگيني كارهاشون( البته غير از بعضي كارهاي ابي كه يه مدت در سطح كامران و هومن اومده بود پائين ) از متد جديد الهام بگيرن . ولي از اميد بعيده با صدائي كه داره هنوز سبكش تغييري نكرده باشه
    سیاوش قمیشی ، داریوش ، معین ، ابی ، گوگوش ، امید و ... سبک منحصر به فرد خودشون رو داشتند و دارند (نه با سبکی کسی پیش رفتن نه متدی الهام گرفتن) این چیزی که شما میگی واسه اون دسته خواننده های هستش که بیشتر جنبه درآمد زایی موزیک برایشان اهمیت داره یعنی اینکه هیچ وقت دنبال یک کار خوب نیستند سعی میکنند اون چیزی رو اجرا کنند که مخاطب بیشتر واسش هزینه میکنه
    ویرایش توسط MoRe : 08-16-2014 در ساعت 01:43 PM

2. کاربر مقابل از MoRe عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Moderator
    موسیقی دامبولی

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    موسیقی دامبولی
    فقط موسقی حزن انگیز همراه با ناله ی جانسوز!

آه از دل کندن تو
    سراغی از من بگیر
    از من دل نکن نرو

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MoRe نمایش پست ها
    سیاوش قمیشی ، داریوش ، معین ، ابی ، گوگوش ، امید و ... سبک منحصر به فرد خودشون رو داشتند و دارند (نه با سبکی پیش رفتن نه متدی الهام گرفتن) این چیزی که شما میگی واسه اون دسته خواننده های هستش که بیشتر جنبه درآمد زایی موزیک برایشان اهمیت داره یعنی اینکه هیچ وقت دنبال یک کار خوب نیستند سعی میکنند اون چیزی رو اجرا کنند که مخاطب بیشتر واسش هزینه میکنه

به نظرتون احترام ميذارم ولي خيلي موافق نيستم چون تمام اين خواننده ها از زماني كه درش هستند الهام ميگيرن غير از اين باشه جايگاهشون رو از دست ميدن شما اهنگهاي 30 سال پيش داريوش رو با الان يكي ميبينيد؟ يا گوگوش يا ... پس با زمان پيش ميرن منتها هر كدوم به سبك و سياق خودشون .

حرفه ای
    سیاوش قمیشی ، داریوش ، معین ، ابی ، گوگوش ، امید و ... سبک منحصر به فرد خودشون رو داشتند و دارند (نه با سبکی پیش رفتن نه متدی الهام گرفتن) این چیزی که شما میگی واسه اون دسته خواننده های هستش که بیشتر جنبه درآمد زایی موزیک برایشان اهمیت داره یعنی اینکه هیچ وقت دنبال یک کار خوب نیستند سعی میکنند اون چیزی رو اجرا کنند که مخاطب بیشتر واسش هزینه میکنه

ايني كه شما ميگيد يعني باري به هر جهت و اين درست نيست

نیمه حرفه ای
    به نظرتون احترام ميذارم ولي خيلي موافق نيستم چون تمام اين خواننده ها از زماني كه درش هستند الهام ميگيرن غير از اين باشه جايگاهشون رو از دست ميدن شما اهنگهاي 30 سال پيش داريوش رو با الان يكي ميبينيد؟ يا گوگوش يا ... پس با زمان پيش ميرن منتها هر كدوم به سبك و سياق خودشون .
    درسته مثل قبل نیستند چون سنی از اون ها گذشته و موزیسین ها و شاعر ها اشخاص قبل نیستند و در شرایطی که الان زندگی می کنند مثل قبل نیست. من هیچوقت اهنگهاي 30 سال پيش داريوش رو با الان يكي نمیبینم چون آهنگ های قبلش به آهنگ جدید برتری دارند به اون دلایلی که گفتم
    ویرایش توسط MoRe : 08-16-2014 در ساعت 02:19 PM

8. کاربر مقابل از MoRe عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    ايني كه شما ميگيد يعني باري به هر جهت و اين درست نيست
    شاید منظورم رو درست نرسونده باشم منظور من این است که سبکشون منحصر به فرد بود (برای خودشان بود از شخصی دیگر کپی نمی کردند یا الهام نمی گرفتند) ودیگرن سعی می کردند از سبک اینها استفاده کنند برای شهرت ، پول و ....

10. کاربر مقابل از MoRe عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    فقط موسقی حزن انگیز همراه با ناله ی جانسوز!

آه از دل کندن تو
    سراغی از من بگیر
    از من دل نکن نرو

ehsan1361
    Guest
    این آهنگ ها به درد شما نمیخوره چون شما نسل جدید هستید! شما باید ناله های علی اصحابی امثال اون رو گوش کنید

چند سالته شما ؟
    من 32 سالمه

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    تو زیاد ناراحت نباس این مدلشه تو تاپیک همه خواننده ها همینه از شادمهر بگیر تاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا.................. .................................................
    دیگه پورو نشو دیگه

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 2345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)