با سلام
می خواستم در اولین تاپیکم در بدو وود به سایت آهنگ ها و موزیک ویدئوهای افغانی رو براتون بزارم.راستش قبلا خودم گوش نمی کردم تا اینکه تو یکی از برنامه های خندوانه مهمان های افغانی اوردن و آهنگ افغانی پخش کردن و من خوشم اومد این بود که دنبالش رفتم و به ابعاد جدیدی از موسیقی افغان رسیدم که اگر نگم از موسیقی های ما بهتر نباشه بدتر نیست و برابری می کنه.
یه توضیح بدم که 75 درصد اهنگ هاشون رو شاد می خونن و من هم فقط شادهاشو می زارم چون به دلیل اینکه از لهجه شون شاید خوشمون نیاد اگر آهنگ های غمگینشون رو گوش کنیم بیشتر متنفر می شیم.ثانیا آهنگ هاشون رو به دو زبان دری و پشتو می خونن.فارسی دری زبان ما ایرانی ها هست پس من همین آهنگ هارو می زارم و آهنگ های به زبان پشتو نمی زارم که به هیچ عنوان متوجه نمی شیم.و نکته آخر به دلیل اینکه من هم مثل شما یک آدم ساده هستم و اینترنت معمولی با حجم کم دارم آهنگ هارو مستقیم از خود سایتشون می زارم اما خودم انتخاب می کنم و می دونم که چون عملکردشون با این سایت فرق داره مشکلی پیش نمیاد و تبلیغ نمیشه چون اگر یک آهنگ فارسی رو از سایت موزیک دیگه بزارم تو این سایت تبلیغ اون سایت میشه و برای موزیک باران مشکل ساز میشه و به ناچار حذف میشه...اما رویه سایت افغان موزیک با موزیک باران فرق داره و به همین خاطر مستقیما می زارم....اما بازم ادامه و وجود این تاپیک به نظر مدیران سایت مربوط می شه....
در ابتدا دو سه آهنگ منتخب می زارم که اگر خوشتون اومد ادامه بدم و اگر نه کنسلش کنم.... با تشکر از حمایت شما
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دانلود آهنگ نرمک نرمک از مهدی فرخ و رامش ریحان + متن آهنگ
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متن آهنگ :
تو بگو جان منی و
راحت جان منی و
جان جانان منی و
نور چشمان منی
نرمک نرمک چادر بالا کردی
نرمک نرمک چادر بالا کردی
کمک کمک سورمه پیدا کردی
کمک کمک عاشق شیدا کردی
کمک کمک روی تو بالا کردی
کمک کمک عاشق شیدا کردی
تو بگو دلبر و دلدار منی