سلام دوست عزیز. میتونم از شما درخواست موزیک ویدیوهای نگین امان اله Nigina Amonqulova رو با کیغیت 1080p داشته باشم؟؟ لطفا هرکسی از این هنرمند زیبای تاجیک موزیک ویدیو 1080p داره ارسال کنه. من خیلی خیلی دوسش دارم
ممنون
سلام دوست عزیز. میتونم از شما درخواست موزیک ویدیوهای نگین امان اله Nigina Amonqulova رو با کیغیت 1080p داشته باشم؟؟ لطفا هرکسی از این هنرمند زیبای تاجیک موزیک ویدیو 1080p داره ارسال کنه. من خیلی خیلی دوسش دارم
ممنون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان این کلیپ زیبا رو ببینید. توروخدا هرکس این کلیپ رو با کیفیت 1080 داره قرار بده
عاشق خوانندشم. یه زیبایی خاصی داره
دانلود آهنگ جدید و زیبا و شاد عارف رامز با نام رقص بکن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود آهنگ جدید و زیبا شبنم ثریا با نام عاشق + آهنگ تاجیکی
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود آهنگ جدید و زیبا و شاد میرعالم میرصفا با نام دلبر + آهنگ تاجیکی
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود آهنگ جدید و شاد و زیبا محمد مارتین با نام دل سپرده
اگر آهنگ های قدیمی افغانی از خوانندهای بزرگی مثل استاد ساربان یا استاد چانته یا کارهایی شبیه اینها هم دارید ممنون میشم
تو نت این کارها با کیفیت نسبتا" خوب هم به سختی پیدا میشه
دانلود آهنگ جدید و زیبا و شاد ولی سازش با نام یار زیبا
دانلود آهنگ جدید و زیبا و شاد مسعود سعیدی با نام دختر رویایی
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و شاد انور احمدف ( Anvar Akhmedov ) با نام بیا صنم ( آهنگ تاجیکی )
در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 47 مهمان ها)