دوست عزیز امیدوارم جواب بنده رو جسارت یا بحث تلقی نکنید, بلکه صرفا دادن اطلاعات و نتیجه گیریه
بنده حدود 14 سالیه کارم مونتاژ و ادیته و با انواع برنامه ای ادیت حرفه ای از Eduis تا Primiere
مدت ها هم هست در زمینه دوبله و سینک صوت و ریپ با سایتای معتبر همکاری میکنم
اصلا بنده یک فیلم بلوری رو با دی وی دی مقایسه نکردم, اشکال کار اینجاست که من گفتم ریپ شما داری میگی کانورت
چقدر تناقض بین گفته هامون هست؟قضیه تبدیل به ابعاد هم هیچ تاثیری در حجم نداره, این یه اشتباهتون
سایز 1080 با 240 هیچ تاثیری در حجم ریپمون نمیزاره, اینو در Staxrip تست کنید
اونی که تاثیر میزاره تعداد بیت ریته, هرچقدر بالاتر حجم بالاتر, حالا موقع ریپ بیت ریت رو بزارید 2000 چه 1080 چه 720 هم یکیه
منظور بنده هم این بود که فکر نکنیم چون دی وی دیه بالاترین کیفیته, ما میتونیم همین کیفیت رو با ریپ کردن به یک فایل Mkv تیدیل کنیم
که مزایاش چند نکته است:
کاهش حجم بدون تغییر در کیفیت, تک فایل شدن, آپلود آسان تر, استفاده کمتر ترافیک, تبدیل کدک MPEG-4 به کدک X264 و...
اگر هم آواتار رو مثال زدم منظورم این بود که ریپ کننده فیلم, تک فایل با کدک 264 رو ول نمیکنه ریپ کنه DVD
وگرنه که خودمم حالیمه 48 گیگ با دی وی دی چقدر فرق داره, ماشاله هممونم که هم کامپیوتر داریم هم پلیر Mkv
بنده خودم سریال شهرزاد رو با کیفیت 1080 برمیدارم اما انکود میکنم به 720 و چون بیت ریت تصویر Virable بوده
و من تغییر میدم به 1600 بیت ریت, حجمم از 1100 مگابایت به 800 مگابایت کاهش پیدا میکنه اما کیفیتم ثابته
در مورد سخت تر بودن آپلود نسبت به دانلودم باهات موافق نیستم چون همه ISP ها یکی نیستن
من خودم نامحدود مخابرات دارم با سرعت دانلود 60KB اما سرعت آپلودم دقیقا دوبرابره یعنی 120KB
دوست عزیز Encode نه Convert اینو دقت بفرمایید
حوصله داشتید یه سر به این تاپیک بزنید و روش رو دقیقا ببینید, بهتر متوجه میشید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیروز باشید