سلام من هرچی تو اینترنت گشتم دنبال این سریال با کیفیت بالا پیدا نکردم اکه کسی دارد برا دانلود بزارد
1.نان و شعر 2.سفرنامهٔ شیراز 3.شرم 4.صبح روز بعد
سلام من هرچی تو اینترنت گشتم دنبال این سریال با کیفیت بالا پیدا نکردم اکه کسی دارد برا دانلود بزارد
1.نان و شعر 2.سفرنامهٔ شیراز 3.شرم 4.صبح روز بعد
یه سری به سایت نوستالوزی تی وی بزنید البته کیفیتش بالا نیست من خودم دانلود کردم بد نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برین تو سایت filmirooni قصه های مجیدو داره
باکیفیت که نی هیچی کامل هم نیست . معمولا تو هرمجموعش یکی دوقسمت کم داره-من پدر و مادر نت رو به اعزا رسوندم ازبس گشتم گفت ول کن بابا ندارم .........................
الان نیگا کردم تمام قسمتاشو با کیفیت عالی تو یوتیوب هس
یوتیوب مال شبکه تماشا بود کیفیتش خوبه
من قشمت ورزش رو تبدیل کردم خواستید بگید بقیشم تبدیل کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قصه های مجید -قسمت شرم
ویرایش توسط samyar : 08-19-2016 در ساعت 10:53 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)