صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: دانلود ویندوز از مایکروسافت

نیمه فعال

دانلود ویندوز از مایکروسافت

با سلام به همه ی دوستان من بلد نیستم از مایکروسافت ویندوز دانلود کنم کسی از شماها بلده به من یاد بده اگر با عکس باشه بهتره چون نه من بلکه همه هم بتونن استفاده کنن

من میخوام ویندوز سون التیمیت دانلود کنم ممنون از همه ی شما

حرفه ای
    یا این خره یا من

With Big Thanks

3. کاربر مقابل از جادوگر عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    ویندوز ترایال هم داریم ؟ شایدم داریم
    ولی در کل برو از سافت گذر دانلود کن الکی هم این 200 گیگ ترافیک خارج کشور رو هدر نده از 4 ترابایت ترافیک اینترنت داخل کشور استفاده کن حلال تر هم هست

5. کاربر مقابل از جادوگر عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط جادوگر نمایش پست ها
    ویندوز ترایال هم داریم ؟ شایدم داریم
    ولی در کل برو از سافت گذر دانلود کن الکی هم این 200 گیگ ترافیک خارج کشور رو هدر نده از 4 ترابایت ترافیک اینترنت داخل کشور استفاده کن حلال تر هم هست

برادر گلم سافت گذر درسته که سایت خوبیه اما یک درصد فکرشو بکن تو این ویندوزا یا نرم افزارا یه بدافزار قاطیش کنه یه کاری کنه تمام اطلاعاتتو بکشه بیرون بنظرت ریسک نیست نه تنها این سایت سودجو بلکه همه ی سایتا آسان دانلود پی سی دانلود اینا ویندوزو دستکاری میکنن که کرک میشه میتونی استفاده میکنی ولی از مایکروسافت دانلود کنی لااقل میدونی ویندوزت دستکاری نیست اطلاعات محفوظ این رو بدون اگه ویندوزت کرکی باشه آنتی ویروست اورجینال باشه هیچ کاری نمیتونه بکنه عین یه پارکینگیه سیستمت که دارن میانو میرن خرابی ویندوز هنگ کردن خرابی سخت افزار به خاطر اینه که ما ویندوزمون اورجینال نیست

7. کاربر مقابل از alirahmani136 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط alirahmani136 نمایش پست ها
    برادر گلم سافت گذر درسته که سایت خوبیه اما یک درصد فکرشو بکن تو این ویندوزا یا نرم افزارا یه بدافزار قاطیش کنه یه کاری کنه تمام اطلاعاتتو بکشه بیرون بنظرت ریسک نیست نه تنها این سایت سودجو بلکه همه ی سایتا آسان دانلود پی سی دانلود اینا ویندوزو دستکاری میکنن که کرک میشه میتونی استفاده میکنی ولی از مایکروسافت دانلود کنی لااقل میدونی ویندوزت دستکاری نیست اطلاعات محفوظ این رو بدون اگه ویندوزت کرکی باشه آنتی ویروست اورجینال باشه هیچ کاری نمیتونه بکنه عین یه پارکینگیه سیستمت که دارن میانو میرن خرابی ویندوز هنگ کردن خرابی سخت افزار به خاطر اینه که ما ویندوزمون اورجینال نیست
    حرفت متین ولی شما همون کرک رو روی ویندوز دانلود از سایت خود ماکروسافتم بزنی باز کرک میشه وممکنه ویروسی بشی کلا مجبوری یک کلام کرک کنی من ترافیک نتم رو چک میکنم اصلا چیز مشکوکی ندیدم حالا شما شاید واقعا بهتر بدونید لطفا اگر اشتباه میکنم و خیلی اطلاعات سطحی دارم بیشتر راهنمایی کنید

9. کاربر مقابل از جادوگر عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    حرفت متین ولی شما همون کرک رو روی ویندوز دانلود از سایت خود ماکروسافتم بزنی باز کرک میشه وممکنه ویروسی بشی کلا مجبوری یک کلام کرک کنی من ترافیک نتم رو چک میکنم اصلا چیز مشکوکی ندیدم حالا شما شاید واقعا بهتر بدونید لطفا اگر اشتباه میکنم و خیلی اطلاعات سطحی دارم بیشتر راهنمایی کنید
    بله اونم کرک میشه اما اینو میدونی که کرک خود مایکروسافت و میتونی از امکاناتش بهرمند شی دیگه نگران این نیستی از کجا ویندوز دانلود کردی کرکو کی درست کرده در مورد ابدیت هم اینو باید بگم که ویندوزای کرکی چون تقلبیه به محض اینکه آبدیت بشه یا ویندوز داغون میشه یا کرک از بین میره و باید زحمت ویندوز دیگری رو بکشی
    تو این سایت برو فروش لایسنس اورجینال نود و اکتیو ویندوز حتی اسم این سایت تو نود هست یعنی عضویت دارن عامل فروش هستش

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای

نقل قول نوشته اصلی توسط alirahmani136 نمایش پست ها
    بله اونم کرک میشه اما اینو میدونی که کرک خود مایکروسافت و میتونی از امکاناتش بهرمند شی دیگه نگران این نیستی از کجا ویندوز دانلود کردی کرکو کی درست کرده در مورد ابدیت هم اینو باید بگم که ویندوزای کرکی چون تقلبیه به محض اینکه آبدیت بشه یا ویندوز داغون میشه یا کرک از بین میره و باید زحمت ویندوز دیگری رو بکشی
    تو این سایت برو فروش لایسنس اورجینال نود و اکتیو ویندوز حتی اسم این سایت تو نود هست یعنی عضویت دارن عامل فروش هستش

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    فکر نکنم خبری باشه همه دارن از اینا استفاده میکنن ولی فکر نکنم بشه از سایت ماکروسافت ویندوز رو دانلود کرد اینجوری که شما تمایل دارید به نظرم بردار بیا بشینیم صحبت کنیم ببینیم دنیا دست کیه !

حرفه ای
    من حاظر نیستم بشینم با این نت داغون دانلود کنم ناقص ویندوز دانلود بشه به فنا برم

نیمه فعال
    فکر نکنم خبری باشه همه دارن از اینا استفاده میکنن ولی فکر نکنم بشه از سایت ماکروسافت ویندوز رو دانلود کرد اینجوری که شما تمایل دارید به نظرم بردار بیا بشینیم صحبت کنیم ببینیم دنیا دست کیه !
    برادر مگه قراره کسی چیزی بگه. همه دارن استفاده میکنن پس راحت سر همه رو هم میشه شیره مالید من یه بنده خدایی رو میشناسم بهم گفت بیا خونمون کامپیوترم مشکل داره رفتم دیدم میگم ویندوزت خراب خودم برا عوض میکنم میگه ویندوز چی هست چیکار میکنه به چه دردی میخورهتا حالا اینقد دلم نسوخت بدبخت نمیدونست ویندوز چی هست بعد شرکتای سودجو سر اینو شیره نمالن پس سر کی بمالن برادر آدم ساده زیاده
    من حاظر نیستم بشینم با این نت داغون دانلود کنم ناقص ویندوز دانلود بشه به فنا برم
    این آدرسی که بهت دادم برای فروش اورجینال ویندوز گفت بعد خرید یه ویندوز هم خود مایکروسافت به ایمیلت ارسال میکنه ببین اگه فایلا تو وین رر باشه بعد دانلود امکان ترمیم داره و مشکلی پیش نمیاد ویندوزی که برای کامپیوترم نصب کردم واسه پی سی دانلود دیگه چی کنم مجبوریه دیگه اکتیو ویندوز سون نصب دائم برای سیستم شما 400 تومن اگه یه بار مصرف بگیری باید 160 پرداخت کنی که فعلا بودجه ش نیست

فعال
    رفیق از سایت دانلودها بگیر خیالت راحت کاملا مطمئنه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)