به نظرم به جا v10 اس 7 بگیر یک عمر گوشیه من عاشقشم به خداااااااااااا
به نظرم به جا v10 اس 7 بگیر یک عمر گوشیه من عاشقشم به خداااااااااااا
گوشی های سامسونگ هیچ اپدیتی نمیده و سریع گوشی تون فراموش میشه بخصوص پرچم دارش که خیلی روشون مانور میده!
سامسونگ وفقط Super AMOLED رو داره باقی امکاناتش همه گوشی ها دارن دنبال گوشی باش که اپدیت ارایه بده مهم
راستی دوربین خوب و آنتن دهی خوب و باتری خوب هم خیلی مهمه که باعث شده به سامسونگ فکر کنم
سلام.نظر منو بخواید میگم دور اندروید رو به کل خط بکشید...چون پر از باگ هستش و مرتبا ویروس میگیره...فقط آیفون..من خودم 6 دارم...و از دست هر چی هنگ و داغ شدن و.....................هزاران ضعف دیگه راحتم..موفق و موید باشید.
یه گوشی 11.00دارم هرکی خواست با آیفون6 128گیگ معاوضه میکنم دومیلیون هم سرمیگیرم. ....همچین گوشی دیگه پیدانمیکنی فنلاند اسل
شهرام اذر تو فوق العاده هستی
نظرات عالین
این رضا روحانی تو این برنامه نشون داد چقدر احمق و بچه هست
شب همگی خوش
من میترسم دل ندارم :)
تو اخر گوشی خریدی
به یاد آرتین
عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر
بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر
داش گوشی نخر من گلکسی جی 7 پرایم خریدم پشیمونم چون نوکیا چندماه دیگه گوشی میده ایران وایسا اینو بخر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این کلیپ رو هم ببین با گوشی گردو بشکن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه htc 10 بخر خیالت رو راحت کن البته سفارش اروپا سفارش ایران نخر همه اونا داخلشون cpu و ram ضعیفه هم کیفیت تصویر سفارش ایران هاهمشون گند هستن فقط سفارش اروپا بخرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)