تنها 3 روز تا خداحافظی کوبی
کوبی و حکیم اولَجوان ( سلطان بلاک nba ) بامداد امروز
سلام عشق دنی
بد نیستم تو چطوری ؟
بازی های جوردن و پیپن و کوکوچ رو یادمه . یه سنتر چاق و چله استرالیایی هم داشتن . اما بازی استیو کر رو یادم نیست
فیل جکسن
بولز این چند سال خوب نبوده اما معمولا قدرت دوم یا سوم شرق بود اما با رفتن تیبیدو امسال قشنگ رید
بولز به یکی دو تا بازیکن به خصوص سنتر و یه گارد خوب کنار رز نیاز داره. (خوشبختانه تنها نکته مثبت فصل حضور رز تا آخر فصل بود البته بازم بازی های زیادیو از دست داد )
خلاصه من به یاد اون دوران هنوز طرفدار بولزم
امیدوارم بازم برگرده به اوج
در ضمن غلد میکنی از پاو بدت میاد
وریرز پارسال خوب بود اما مثل امسال خر نشده بود
کری و تامسون مثل اسب 3 امتیازی میزنن
با اینکه از جیمز و کلیولند خوشم نمیاد امیدوارم امسال حالشونو بگیرن
السلام علیک یا رضا
شکر خدا خوبم
لوک لانگلی سنتر استرالیا چلمبه استیو کِر ذخیره بود یه مدت ذخیره دنیس رادمن ، بعدشم رون هارپر . عقب می افتادن میخواستن 3 بزنن میومد میزد میرفت رو نیمکت یادمه استاد ابوالحسنی ( بسکتبال نوین جمعه صبح ) میگفت که تو سالن تاریک تمرین 3 میکنه . البته گرنت هیل مبتکر همچین شیوه تمرینی بود
شرق تیماش خیلی ضعیفن . واسه همین کیلیولند هر سال راحت میرسه فینال
سنتر که گسول هست دیگه . گارد هم رُز هست که البته بگیر نگیر داره
منم طرفدار بولز بودم ولی بیشتر طرفدار یوتا جاز بودم و جان استکتون ( لقب اسی استکتون را هنوز یدک میکشم ) بزرگترین حسرتم اینه که چهار تا فینال رو باختن به بولز استکتون و ملون حقشون بود حداقل یه جام ببرن
تو بسکتبال فقط از گسول بدم میاد یه جوریه قبلنا از دنیس رادمن بدم میومد
همون دیگه یه بازی رو دیدم گفتم اینا جارو به دستن همه رکوردا رو جارو میکنن
کُری که عشقه راه میره 3 میزنه
منم از جیمز خوشم نمیاد . راحت میبریم
ها یادمه . بیشترین بازی ای که یادمه همین شیکاگو و یوتا بود
کارل ملون و استکتون یه طرف و مایکل و اسکاتی این ور
همشم شیکاگو میبرد
ابوالحسنی و بونکترون دو تایی گزارش میکردن چه حالی میداد. هر جمعه صبح پا میشدم نیگا میکردم
رز و گسول و باتلر خیلی خوبن اما تیم لیدر نداره . سه زن های خوبیم نداره . دانلیوی یادم نیست این فصل بیشتر از 10 امتیاز گزفته باشه یک بازی.
یه مربی مثل فیل جکسون یا مدیر میامی کی بود؟ آها پت رایلی (فکر کنم)میخوایم .
ایشالا به حق 5 تن سن آنتونیو یا کلیولند نمیذارن اون دو تا جونور 3 بزنن و بتونن ببرن
ویرایش توسط reza67 : 04-12-2016 در ساعت 02:16 PM
واقعاً حق استکتون و ملون یه جام بود 4 سال فینال پشت سر هم باختن
بنکترون ؟؟ بنکداران آره صبح جمعه ساعت 7 سگ رو میزدی بیدار نمیشد ولی ما عشق بسکت بیدار میشدیم دهه شصتی ها در کسخلی نظیر نداشتن اونموقع
باتلر که مثه کسخلا میمونه تیمای شرق خیلی ضعیف شدن به این زودی ها نمیتونن عرض اندام کنن
سن آنتونیو فقط لئونارد رو داره ، پارکر و دانکن پیرمرد شدن راحت به ما میبازن خوراکمونه کلیولند که فقط جیمز و اندکی لاو دیگه هیچی نداره راحت قهرمانیم
ابوالحسنی اعجوبه ای شده واسه خودش ناشناخته مونده وگرنه به راحتی جای خیابانی علیفر رو میگیره
خوب که هست ولی گاهی اوقات کسخل بازی در میاره تیمای شرق بودجه کمتری دارن بازیکن خوب نمیگیرن . قدرت افتاده دست غرب و حالا حالاها ادامه داره . کارملو هم بگیر نگیر داره بازیش شدید . روزش نباشه یه تنه تیمو به فنا میده
گلدن استیت تو دفاع ضعف داره که اونم با حمله آتشین جبران میشه . تیمی حریف ما نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)