برای بازی؟ چه فایده داره وقتی قرار نیست دیگه بازی ها کرک بشن تا چند مدت دیگه
برای کسایی که اونور آب بازی میکنند و بازی اورجینال میخرنن زیاد بدرد بخود نیست چون اکثراً کنسول دارن و کم پیش میاد سراغ کامپیوتر برن واسه بازی
برای بازی؟ چه فایده داره وقتی قرار نیست دیگه بازی ها کرک بشن تا چند مدت دیگه
برای کسایی که اونور آب بازی میکنند و بازی اورجینال میخرنن زیاد بدرد بخود نیست چون اکثراً کنسول دارن و کم پیش میاد سراغ کامپیوتر برن واسه بازی
خصوصی
فقط برای بازی نیست برای رندرینگ و ... هم استفاده میشه!
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
درود
انودیا برای معرفی این کارت یه مقدار اغراق کرده
گفته شده 1070 از تایتان ایکس سریعتره ولی طبق این اسلید خود انودیا کارت 1080 با 980 معمولی مقایسه شده اون هم در بازیهایی که خود انودیا تایتل اونهاست
طبق گفته انودیا 3 برابر افزایش کارایی داشته که اونهم مربوط به VRهست نه گیمینگ
اگه کارت 980TI رو به حداکثر ظرفیت اورکلاکش برسونیم و در شرایط برابر با 1080 باشند کارایی برابر با هم دارند این در صورتی هست که تعداد SM ها تقریبا با نسل قبلش یعنی 980TI برابره
چیزی که در این میون هست مصرفش هست که اون به لطف فناوری FinFET با لیتیوگرافی 16 NM ایجاد شده وگر نه افزایش پرفورمنس شگفت اور نبوده
اما چیزی که هست انودیا سری جدید رو فقط و فقط قربانی VR کرده ولی ایا شما حاضر هستید گیمینگ رو فدای VR کنید ؟
اون بازی ها دقیقا عین بازی های کرک میمونند و پر از باگ و مشکل هستند به نظرم اصلا ارزش اینو نداره بخواد واسه بازی همچین کارت گرافیکی خرید کرد البته منظورم تو کشور خودمون هستش
در کل با برند انویدیا خیلی مشکل دارم و اصلا جز کارت های گرافیکی قبولش ندارم حتی اگه بهترین کارت گرافیک دنیا رو بزنه
برای اینجور چیزها فقط فقط amd چون واقعاً قوی هستش تو زمینه بازی و رندر کردن
خصوصی
سی دی کی اشتراکی که میگم بازی اصن اورجیناله باگ کجا بوده! من خودم هیتمن و توم ریدر رو بازی کردم با استیم از این طریق بدون هیچ مشکلی!
قدرتمندترین کارت گرافیک ها مال همین انودیاست این دیگه ثابت شده ست بنچمارک ها رو هم دنبال کرده باشی میبینی که تو گیم همیشه رکوردش بالاتر از amd بوده حالا رندر رو زیاد دنبال نمیکنم خبر ندارم!
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)