نوشته اصلی توسط tandis_m انقدرم بد نيستا هیچگاه نتونستم تحملش کنم اگر کله پاچه را در دست راستم و فسنجان را در دست چپم قرار دهند . . . . . هردو تا رو میریزم زمین
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m من زبون و پاچه خيلي دوست دارم میدونی با اون زبون چیا خورده گوسفنده!!!!؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo هیچگاه نتونستم تحملش کنم اگر کله پاچه را در دست راستم و فسنجان را در دست چپم قرار دهند . . . . . هردو تا رو میریزم زمین بابا تو ديگه كي هستي
نوشته اصلی توسط tandis_m بابا تو ديگه كي هستي به نظر من نصف غذاها اصلا به درد نمیخوره!! مثل همین فسنجون !! من نمیدونم چرا ملت دوست دارن؟؟ خیلی بد مزه است
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo میدونی با اون زبون چیا خورده گوسفنده!!!!؟؟؟؟ عجب تزي اينجوري نبايد ماهي بخوري نبايد ميگو بخوري تازه بدبخت خيلي كه بهش برسن علف ميخوره ديگه ، مثل ما كه سبزي ميخوريم بعدشم خوشمزس دهه
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo به نظر من نصف غذاها اصلا به درد نمیخوره!! مثل همین فسنجون !! من نمیدونم چرا ملت دوست دارن؟؟ خیلی بد مزه است فسنجون عمل آوردنش خيلي سخته اينو قبول دارم كه كار هر كسي نيست ولي در كل غذاي خوشمزه ايه من با تو امشب دعوام ميشه
میخوام
نوشته اصلی توسط tandis_m فسنجون عمل آوردنش خيلي سخته اينو قبول دارم كه كار هر كسي نيست ولي در كل غذاي خوشمزه ايه من با تو امشب دعوام ميشه من سر غذا یه عمره دارم با خانواده میجنگم! بیخیال
نوشته اصلی توسط MaMaTiR میخوام ميخّرم برااااااااااااااااااااااا اات
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo من سر غذا یه عمره دارم با خانواده میجنگم! بیخیال خدا بهشون صبر بده ، بد غذا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن