شما عزیزی
الان سرچ کردم توی بعضی از سایتها به اسم حبیب خورده... ولی بعید میدونم حبیب همچین آهنگی خونده باشه...
توی آلبومهای گلچین دهه شصت و هفتاد که همچین ترانه ای موجود نیست. کاوری هم از این آهنگ ندیدم. گذشته از اینها هر چقدر میخوام قبول کنم که این صدای حبیب باشه نمیتونم!
حالا دوستان دیگه هم نظر بدن تا به یه جمع بندی برسیم...
در هر صورت ممنون از شما یاران عزیز
مصاحبه صدای امریکا با محمد:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمدینژاد درگذشت حبیب محبیان را تسلیت گفت.
محمود احمدینژاد در پی در گذشت حبیب محبیان، خواننده و آهنگساز ایرانی پیام تسلیتی صادر کرد.
متن این پیام به شرح زیر است.
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
این روزها بسیاری از مردم و به ویژه جوانان و هنر دوستان این سرزمین هنرپرور در غم از دست دادن حبیب شعر و آواز ایران مرحوم جناب محبیان در سوگ اند.
او هنرمندی مردمی بود که دل در گرو این آب و خاک و فرهنگ متعالی و الهی و انسانی آن داشت. برای مردم می سرود و آهنگ های زیبایش آرام بخش دلهایی بود که در افت و خیز زندگی به تلاطم در می آمدند . یادش گرامی باد.
با عرض تسلیت فقدان این عزیز به جامعه هنری و مردم هنردوست و خانواده محترم ایشان ، از خداوند منان همنشینی با اولیا و غفران الهی برای آن مرحوم و صبر و اجر برای بستگان ایشان و توفیق و عزت بیشتر برای هنرمندان کشور مسئلت دارم.
احمدی نژاد هم داره واسه انتخاباتش تبلیغات میکنه دیوث
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
مصاحبه حبیب با شبکه itn قرار گرفت
ویدیوهای زیر اضافه شد
ببار ای برف
ناز گل بابا
سلام همسایه پارک جمشیدیه
دنیا
بانوی شرقی
یاران
مرد تنهای شب3
مرد تنهای شب 4
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)